Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Η εποχή Μουρίνιο άρχισε στη Ρεάλ

http://1.1.1.3/bmi/www.contra.gr/images/m/mourinho_160710_m.jpgΤην πρώτη της προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο πραγματοποίησε την Πέμπτη (15/07) η Ρεάλ Μαδρίτης. Με το καλημέρα ο Πορτογάλος φρόντισε να φανερώσει τις προθέσεις του θέτοντας ως βασική προτεραιότητα τη σκληρή δουλειά.

O Μουρίνιο όπου έχει δουλέψει είναι το απόλυτο αφεντικό και αυτή του τη νοοτροπία θέλησε να καταστήσει σαφή από την πρώτη ημέρα. Ηδη οι αλλαγές είναι ευδιάκριτες στο προπονητικό κέντρο της βασίλισσας, στο Βαλντεμπέδας με πρώτη και καλύτερη το κλείσιμο του ειδικού χώρου που υπήρχε και στον οποίο οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους ζητώντας τους αυτόγραφα.

Επίσης, εφαρμόζονται από εδώ και στο εξής τα δεκαπεντάλεπτα ξεκούρασης - ύπνου μεταξύ της πρωινής και της απογευματινής προπόνησης. Μέχρι σήμερα οι παίκτες της Ρεάλ είχαν το δικαίωμα να πηγαίνουν στο σπίτι τους για τη μεσημεριανή... σιέστα.

Βάσει του... στρατιωτικού προγράμματος του Μουρίνιο οι παίκτες θα περνούν περισσότερες ώρες μαζί. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι συμπαίκτες του θα παίρνουν όλοι μαζί το πρωινό τους πριν την πρωινή προπόνηση. Το ίδιο θα ισχύει και με το μεσημεριανό γεύμα και όσοι επιθυμούν θα μπορούν να ξεκουραστούν στους 8 καναπέδες-κρεβάτια που παρήγγειλε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίασαν οι Ισπανοί παίκτες της Ρεάλ που συμμετείχαν στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής. Αυτοί αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα στις 2 Αυγούστου. Απούσες ήταν και οι δύο... σημαίες του συλλόγου, Ραούλ και Γκούτι. Αμφότεροι βρίσκονται στο σύλλογο από τα 16 και 15 χρόνια τους, αντίστοιχα, αλλά ο Μουρίνιο δεν συγκινείται από κάτι τέτοια. Ο ίδιος τους είπε ότι δεν είναι ανάγκη να δώσουν το παρών στην πρώτη προπόνηση.

Στις αρχές του επόμενου μήνα η αποστολή της Ρεάλ θα περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και θα δώσει φιλικούς αγώνες με τους San Jose Earthquakes και τους Los Angeles Galaxy του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Επιστρέφοντας στα πάτρια θα τους περιμένουν τα φιλικά με τις Μπάγερν Μονάχου, Σταντάρ Λιέγης και Χέρκουλες, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στα τέλη Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: