Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Μαθαίνει αντίπαλο ο ΠΑΟΚ


Η ώρα της κλήρωσης Η αντίστροφη μέτρηση για τον "δικέφαλο" του Βορρά έχει ξεκινήσει. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης στη 1 μ.μ. θα μάθει ποιά από τις Ζενίτ (Ρωσία), Αγιαξ (Ολλανδία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) και Μπράγκα (Πορτογαλία) θα είναι η αντίπαλός του στον α' προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στους γκρουπ των αδυνάτων, των μη πρωταθλητών, μαζί με τη Σέλτικ, την Ουνιρέα, τη Γιούνγκ Μπόις και τη Γάνδη. Ο πρώτος αγώνας αυτής της φάσης της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 27 ή στις 28 Ιουλίου και ο αγώνας ρεβάνς στις 3 ή στις 4 Αυγούστου.

Αν η ομάδα του Μάριο Μπερέτα καταφέρει και πάρει το εισιτήριο για τα play off του Champions League θα είναι και πάλι στο γκρουπ των αδυνάτων και στην κλήρωση της 6ης Αυγούστου, θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Σεβίλλη, Βέρντερ Βρέμης, Τότεναμ και των δύο ομάδων με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατάταξη της UEFA από τις Ζενίτ, Αγιαξ, Φενέρμπαχτσε, Ντιναμό Κιέβου, Μπράγκα (ή τις αντιπάλους τους στον α' προκριματικό γύρο), Σαμπντόρια και Οσέρ.

Αν αποκλειστεί, τότε δεν βγαίνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά "υποβιβάζεται" στο Europa League και θα λάβει μέρος στα play-off της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: