Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Μπερέτα: Είμαι ικανοποιημένος

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ερτφουρτ παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Μάριο Μπερέτα, με τον ιταλό τεχνικό του Δικέφαλου του Βορρά να τονίζει ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από το προηγούμενο φιλικό.

"Είναι φανερό πως ήμασταν καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι. Με το πέρασμα του χρόνου βρίσκαμε καλύτερο ρυθμό και φτάσαμε στη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη", τόνισε ο ιταλός τεχνικός, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να ξαναδεί την ομάδα του στο φιλικό του Σαββάτου (17/7) απέναντι στους Κίκερς Οφενμπαχ.

Εμπλοκή με Αμπουμπακάρι
Παράλληλα, πρόβλημα δημιουργήθηκε με την μετακίνηση του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι στον Πανσερραϊκό, καθώς η ομάδα των Σερρών εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τονίζει ότι δεν αποδέχεται τους όρους που ζητάει ο ΠΑΟΚ για το δανεισμό του γκανέζου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεωδορίδης, δεν δέχθηκε τους όρους που ζητάει ο ΠΑΟΚ με το ιδιωτικό συμφωνητικό που εστάλη την Πέμπτη (15/7) στα γραφεία της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ ζητά μονοετή δανεισμό του παίκτη (και όχι διετή, όπως αρχικά υποστηρίζουν οι άνθρωποι των Σερρών πώς είχε συμφωνηθεί), δικαίωμα να πάρουν τον Αμπουμπακάρι πίσω τον Γενάρη και να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός:
"Για το ιδιωτικό συμφωνητικό που εστάλη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με το δανεισμό του ποδοσφαιριστή Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι οι όροι της συμφωνίας δεν μας βρίσκουν σύμφωνους και ως εκ τούτου η μετακίνηση του δεν ολοκληρώθηκε".

Φήμες για ενδιαφέρον της Κέρκυρας
Από την ώρα που έγινε γνωστή η διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία περί σφήνας της Κέρκυρας. Μάλιστα, οι ίδιες φήμες μιλούν για επαφή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον Νίκο Λυράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: