Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Μπάλακ προς Λαμ: "Εγώ είμαι αρχηγός της εθνικής"

http://www.contra.gr/images/m/ballack_140710_m.jpgH απουσία του Μίκαελ Μπάλακ από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής επέτρεψε στον Φίλιπ Λαμ να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής Γερμανίας. Ο μέσος της Λεβερκούζεν έσπευσε να υπενθυμίσει στον συμπαίκτη του ότι αρχηγός των “πάντσερ” είναι αυτός και δεν θα πάψει να διεκδικεί το συγκεκριμένο αξίωμα.

"Δεν υπάρχει θέμα για εμένα. Εγώ είμαι ο αρχηγός της ομάδας. Ένας παίκτης δεν μπορεί να ζητήσει σε ποια θέση θέλει να παίξει και είναι το ίδιο για το θέμα του αρχηγού. Πρέπει να το σεβαστούμε, αυτές είναι οι ιεραρχίες”, δήλωσε ο Μπάλακ.

Στα 33 του χρόνια ο πρώην παίκτης της Τσέλσι δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει τέλος στη διεθνή του καριέρα και συνέχισε να προειδοποιεί τον Λαμ: “Η κατάσταση είναι καθαρή. Τραυματίστηκα αλλά εγώ είμαι αρχηγός”, ήταν τα λόγια του, τονίζοντας πως μόλις συναντήσει τον Λαμ θα δώσουν τέλος στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με την αρχηγία των “πάντσερ”.

Υπενθυμίζεται πως ο Λαμ είχε σχολιάσει την απουσία του Μπάλακ από το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής και ουσιαστικά έδειξε να μην τον αναπολεί. Την ίδια ώρα ο 33χρονος παίκτης έχει θέσει ως στόχο να παίξει στο Euro 2012, όπως είπε στην επίσημη παρουσίασή του από τις “ασπιρίνες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: