Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ρουίς: "Να θριαμβεύσω με τον Άρη"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ru/ruiz_2010_7_12_16_17_1_b.jpgΥποσχέσεις, σύμφωνα με το βιογραφικού του, αφήνει η παρουσία του Κάρλος Ρουίς στον Άρη. Ο επιθετικός από την Γουατεμάλα σε 228 ματς στην καριέρα του έχει πετύχει 167 γκολ, ενώ έχει 43 γκολ σε 83 συμμετοχές με τη εθνική ομάδα. Με την Μπενφίκα πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Άρη. Οι εντυπώσεις του είναι θετικές από όσα πρόλαβε να δει, όπως τονίζει σε συνέντευξη που παράχώρησε στον Τύπο από την Ελβετία όπου βρίσκεται η ομάδα του Άρη.

"Είδα πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο και οι περισσότεροι έπιασαν καλή απόδοση. Η ομάδα κατάφερε να σταθεί εξαιρετικά απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη. Μου έδωσε την δυνατότητα να πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά την φετινή σεζόν.

Προσπάθησα να δείξω ορισμένες πτυχές του παιχνιδιού μου στον προπονητή, έτρεξα αρκετά για όσο αγωνίστηκα, προσπάθησα να δω εστία και είχα ένα καλό σουτ από απόσταση. Ήταν και λίγο δύσκολο το χρονικό σημείο που μπήκα στο παιχνίδι, μια και η Μπενφίκα είχε αναλάβει τα ηνία του αγώνα. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να δέσω με τους συμπαίκτες μου μέσα και έξω από το γήπεδο.

Όσον αφορά την προσαρμογή μου δεν πιστεύω ότι θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαθέτω την ανάλογη εμπειρία για να καταλάβω γρήγορα τις απαιτήσεις μιας ομάδας και να ενσωματωθώ στον μέγιστο βαθμό. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της όσο πιο γρήγορα γίνεται
".

Αναφορικά με το κίνητρο και τους στόχους του στον Άρη τόνισε: "Να θριαμβεύσω με τον Άρη. Θέλω να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό για να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της. Όπου και αν αγωνίζομαι δεν ξεχνώ πως εκπροσωπώ την χώρα μου στην Ευρώπη. Και πρέπει να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να την τιμήσω και να κάνω χαρούμενους τους συμπατριώτες μου που με παρακολουθούν.

Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν με την βοήθεια μου η ομάδα καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους της. Φυσικά, είμαι επιθετικός και οφείλω να σκοράρω. Δεν μπορώ να βάλω όμως κάποιο ελάχιστο όριο. Δεν υπάρχει ταβάνι. Το σημαντικό είναι να βρίσκομαι μέσα στις φάσεις που θα δημιουργήσει η ομάδα και να τις μετατρέπω σε γκολ
".

Δεν υπάρχουν σχόλια: