Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Μέτριος ο ΠΑΟΚ, 1-0 την Έρφουρτ

Μέτριος ο ΠΑΟΚ, 1-0 την Έρφουρτ

«Σφιγμένος» παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ και στο σημερινό φιλικό παιχνίδι του επί Γερμανικού εδάφους με αντίπαλο την Ρος Βάις Έρφουρτ. Ο δικέφαλος μπορεί να κέρδισε 1-0 με το γκολ του Φιλομένο, όμως δεν έπιασε τόσο καλή απόδοση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και πίεσε στο τελευταίο εικοσάλεπτο που κατάφερε να σκοράρει. Αξιοσημείωτη η παρουσία του Μπουσαίντι αλλά και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη που φόρεσε μάλιστα την φανέλα με το Νο.2! Ο Μάριο Μπερέτα χρησιμοποίησε δεξιά τον Σαλπιγγίδη και αριστερά τον Βιεϊρίνια, ενώ είχε ως επιθετικό δίδυμο τον Μουσλίμοβιτς με τον Φιλομένο.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ : Χαλκιάς, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Μαλεζάς (55΄ Ζουέλα), Σαβίνι (64΄ Σνάουτσνερ), Βιτόλο, Σορλάν, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (64΄ Αθανασιάδης), Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς.

ΕΡΦΟΥΡΤ: Όρλισχάουζεν, Ζεντί, Μπέλστερ, Μαλούρα (59΄ Στέντζελ), Πολ, Βάινλιχ, Ράιχβαϊν (59΄ Ζέμερ), Μέκελ, Πφίνγκστεν, Χίλεμπραντ, Ελ χαντζ αλι (59΄ Ντρέξλερ)

ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 3΄ το σουτ του Χίλεμπραντ θα εξουδετερώσει ο Χαλκιάς.
Στο 20΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά που απέκρουσε ο Χαλκιάς, ο Πφίνγκστεν εξ΄ επαφής έστειλε με πλασέ την μπάλα άουτ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.
Στο 57΄ ατομική ενέργεια του Σαλπιγγίδη που ξεπέρασε δύο αντιπάλους, όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
Στο 78΄ μετά από παράλληλη σέντρα του Βιεϊρίνια, ο Φιλομένο στο ύψος της μικρής περιοχής έκανε κοντρόλ και σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 80΄ εκτέλεση φάουλ του Μουσλίμοβιτς, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Γερμανικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: