Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Πήρε Νιγηριανό διεθνή η Skoda Ξάνθη


Ο Αντεφέμι Ολουμπάγιο Μία ακόμα μεταγραφή της ανακοίνωσε την Πέμπτη η Skoda Ξάνθη. Συγκεκριμένα η διοίκηση της ομάδας της Θράκης, γνωστοποίησε την απόκτηση του Αντεφέμι Ολουμπάγιο ο οποίος αγωνίζονταν στην Γαλλία και την Μπουλόν, από την οποία έμεινε ελεύθερος μόλις τελείωσε το γαλλικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ακριτικής ομάδας, αναφέρει: "H ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή ADEFEMI OLUBAYO, o οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα ΒOULOGNE FC της Γαλλίας".

Ο Ολουμπάγιο έχει γεννηθεί στις 13 Αυγούστου 1985, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έχει ύψος 1.81 μ. Στην πατρίδα του έπαιξε στις Μπεντέλ και Ντέλτα, πριν μετακινηθεί στο Ισραήλ. Εκεί αγωνίστηκε στις Χάποελ Ιερουσαλίμ, Χάποελ Τελ Αβιβ, Χάποελ Ραμάτ Γκαν και Χάποελ Μπνέι Λοντ. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Ρουμανία και την Ραπίντ Βουκουρεστίου, στην συνέχεια πήγε στην Αλτάχ και πέρσι αγωνίστηκε στην Μπουλόν. Είναι διεθνής με την Νιγηρία, τόσο με τις μικρές εθνικές της ομάδας, όσο και με την ανδρών, με την οποία έχει παίξει σε 3 παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: