Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Δείγμα θετικό με Οσέι

Ικανοποιητική ήταν η εικόνα του Πανιωνίου στο δεύτερο φιλικό επί ουγγρικού εδάφους. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 3-1 της Χόβεντ, με τον Οσέι να πετυχαίνει το πρώτο γκολ. Με πίεση από την αρχή του αγώνα, η ομάδα του Στόρε ευτύχησε να προηγηθεί γρήγορα, όταν στο 19' ο Μανιάτης βρήκε τον Μπάλαμπαν, ο Κροάτης πάσαρε στον Οσέι που «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 1-0. Στο 55', ο Κούκετς έκλεψε την μπάλα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Επτά λεπτά πριν το τέλος, ο Στόκιτς με απευθείας σουτ μείωσε για τους Ούγγρους, όμως το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σκούρτης στο 87' για τον Πανιώνιο.

Ο Οσέι έπαιξε και αριστερά, αλλά και σαν κεντρικός φορ, όντας αρκετά δραστήριος ενώ θετικότατη ήταν η παρουσία και του Σκούρτη που έπαιξε στο τέλος. Γενικά, πάντως, οι κυανέρυθροι έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Πανιώνιος: Μάχο, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Τσότσαλιτς, Μανιάτης, Πούπο, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Μπάλαμπαν, Οσέι.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μάχο (70' Παναγόπουλος), Κοντοές (80' Κούρντι), Αράπι, Σιόβας, Ομο, Αναστασόπουλος, Μανιάτης (64' Σάμαρης), Κουμορτζί (60 Κολοβός), Μπάλαμπαν (60'Σκούρτης), Κούκετς, Οσέι (73' Κοντοχρήστος).

Χόβεντ: Νέμεθ, Τάκατ (54' Τάβαρτς), Χαϊντού (54' Σάτζιο), Κουέρντα (46' Ντεμπρεσένι), Mπότις (74' Τσίκε), Ακασού (46' Μορέιρα) , Κοϊρα (54' Πράντα), Αμπάς, Τσχαμί, Χέρβες (54' Λακέλε), Ντανίνο (46'Στόκιτς), Μπόιτορ (37' Ζόναϊτς).

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει για ένα τέταρτο λόγω ξαφνικής καταιγίδας.

Η αποστολή του Πανιωνίου θα επιστρέψει το απόγευμα της Παρασκευής στην Ελλάδα, με τον Στόρε να δίνει διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: