Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Κρέσιτς: «Να κοιτάμε τον εαυτό μας…»

Κρέσιτς: «Να κοιτάμε τον εαυτό μας…»

Ο Ντάριο Κρέσιτς μίλησε σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου, που βρίσκονται μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Μπαντ Μπρουκενάου της Γερμανίας. «Αυτό που επιδιώκουμε να φτάσουμε σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, να είμαστε σε φουλ κατάσταση για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια» τόνισε αρχικά ο Κροάτης πορτιέρο και συνέχισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να παίξω περισσότερο, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όλα τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα προς το καλό ή το κακό, κι αυτό μπορεί να αλλάξει και πρέπει να είμαι πάντα έτοιμος. Δεν είναι εύκολο να κάθεσαι στον πάγκο, αλλά είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά και να αρπάξουμε την ευκαιρία όταν μας δοθεί».
Όσο για το ποιο ήταν το χάιλαϊτ της περσινής σεζόν, ο Κρέσιτς τόνισε: «Η νίκη επί του Ολυμπιακού και η υποδοχή από τους οπαδούς μας στο αεροδρόμιο».
Για την αυριανή κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ υπογράμμισε: «Δεν έχω αγωνία, νομίζω ότι είναι το ίδιο, μ΄ όποιον παίξουμε. Πρέπει να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας κι όχι να σκεφτόμαστε με ποιον θα παίξουμε. Όλες οι ομάδες είναι καλές, δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια».
Για την αμυντική τακτική του Μάριο Μπερέτα και τους τερματοφύλακες υποστήριξε: «Οι τερματοφύλακες είναι μέρος της ομάδας, η άμυνα παίζει πιο ψηλά κι ο τερματοφύλακας πρέπει να κάνει το ίδιο, να υποστηρίζει την άμυνα ανεβαίνοντας».
Για τη βελτίωσή του δίπλα στον Κώστα Χαλκιά, είπε: «Προπονούμαι μαζί του και μαθαίνω πολλά, από την εμπειρία του. Παίρνω στοιχεία από τον Χαλκιά».
Τέλος για διαφορά στην εκγύμναση των τερματοφυλάκων του Δικεφάλου σε σχέση με πέρσι, ο Ντάριο Κρέσιτς τόνισε: «Ο κάθε προπονητής έχει την φιλοσοφία του και την τακτική του. Η αλήθεια είναι ότι τώρα δουλεύουμε πολύ στην τεχνική του τερματοφύλακα. Υπάρχουν διαφορές, όντως».

Δεν υπάρχουν σχόλια: