Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Χαμόγελα για Ντιόπ και Παπασταθόπουλο


Από την άφιξη του Ντιόπ στο Ζέεφελντ Η έλευση του Πάπα Μπούμπα Ντιοπ έσπειρε θύελλα ενθουσιασμού τόσο στον κόσμο της ΑΕΚ, όσο και στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος βλέπει τον 32χρονο Σενεγαλέζο από τις πρώτες του κιόλας μέρες να ξεχωρίζει στις προπονήσεις της ομάδας στο Ζέεφελντ.

Ο πρώην παίκτης της Πόρτμσουθ προσπαθεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα των παικτών που έχουν ξεκινήσει προπονήσεις αρκετές μέρες πριν από αυτόν και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να φτάσει το επίπεδο των συμπαικτών του πιο γρήγορα από ότι υπολόγιζε ο Μπάγεβιτς με τους συνεργάτες του.

Χρήμα από την Ιταλία

Με χαμόγελα και ικανοποίηση δέχτηκαν στην ΑΕΚ την είδηση της μεταγραφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Μίλαν. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως ο 22χρονος αμυντικός αναδείχθηκε από την "Ενωση", αλλά και ότι θα συνεχίσει να φέρνει λεφτά στην ομάδα αν και έχει αποχωρήσει εδώ και λίγα χρόνια.

Η ΑΕΚ όταν ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Παπασταθόπουλου στη Μίλαν θα βάλει στα ταμεία της περίπου 700.000 ευρώ, ποσό καθόλου μικρό αν αναλογιστεί κανείς πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία που μπορεί να διατεθεί για την ενίσχυση της ομάδας.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ περίμεναν να πουλήσουν κάποιους παίκτες για να μπορέσουν να ενισχυθούν, ωστόσο αυτό μπορεί να γίνει γιατί θα της έρθουν χρήματα από πώληση παλαιών ποδοσφαιριστών της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: