Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Η Σάρα, χωρίς τη ...Μάρα!

http://www.sportdog.gr/UserFiles/Image/Miltos/0710/sara4.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_7281.jpgΗ εντυπωσιακή ΣάραΤομάσι, σύντροφος του 25χρονου Ελβετού μεσοεπιθετικού της Γουέστ Χαμ Βαλόν Μπεχράμι και παλιά σχέση του 37χρονου φορ της Μίλαν, Πίπο Ιντζάγκι , είναι 29 ετών, γεννημένη στις 9 Ιουνίου του 1981 στην Ούμπρια της Ιταλίας. Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ το 1998, με αφετηρία τη συμμετοχή της στα καλλιστεία για τη "Μις Ιταλία", στα οποία βρέθηκε στη 2η θέση. Τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα τα έκανε παράλληλα με τις σπουδές της, καθώς έχει πάρει πτυχίο στα οικονομικά.

Μετά το τέλος των σπουδών της, άρχισε να εμφανίζεται - κυρίως ως guest - σε σειρές της ιταλικής τηλεόρασης, ενώ το 2008 έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο, συμμετέχοντας στην ταινία "Ultimi della classe", στην οποία υποδυόταν μια καθηγήτρια που έκανε γυμνή φωτογράφηση για ημερολόγιο περιοδικού.
Επρόκειτο ουσιαστικά για ένα ρόλο που είχε ...βιώσει, καθώς ένα χρόνο νωρίτερα, το 2007, είχε ...κόψει την ανάσα ολόκληρης της Ιταλίας με την ιστορική, εκρηκτική γυμνή φωτογράφησή της για το περιοδικό "Max". Η ίδια ισχυρίζεται πως τη συγκεκριμένη απόφαση για τη γυμνή φωτογράφηση, την πήρε με "κρύα καρδιά", ωστόσο είχε ...επιχειρήματα: "Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Είμαι ένα προϊόν που πουλάει στην αγορά της showbiz"!Η σχέση της με τον Μπεχράμι έχει περάσει από ...40 κύματα, επειδή ο αγαπημένος της αγωνίζεται στη Γουέστ Χαμ, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να ξοδεύει πολύ από το χρόνο της στα αεροπλάνα, μεταξύ Μιλάνου και Λονδίνου. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα στον ορίζοντα φαίνεται ...μια κάποια λύση: η μεταγραφή. Η Ρόμα φέρεται να κινείται για την απόκτηση του Κοσοβάρου - με ελβετική υπηκοότητα - συντρόφου της και η όμορφη Σάρα ελπίζει να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Ρώμη, ώστε να μικρύνει και η απόσταση στη σχέση τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: