Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωσε και τυπικά Παπαζαχαρία ο Άρης

Ανακοίνωσε και τυπικά Παπαζαχαρία ο Άρης

Ποδοσφαιριστής του Άρη και επίσημα είναι πλέον από σήμερα ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας. Ο έλληνας αμυντικός ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Πιο αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ‘Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Γρηγόρη Παπαζαχαρία για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο διεθνής αμυντικός έχει γεννηθεί στις 20/03/1985, έχει ύψος 1.86 και είναι 75 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από την δεύτερη ομάδα του Ηρακλή, όπου αγωνίστηκε και τα τελευταία 9 χρόνια. Μετά τα τρία πρώτα χρόνια, όπου είχε 3 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και αποτελούσε βασικό στέλεχος της δεύτερης, «ανέβηκε» στην πρώτη ομάδα. Έτσι από το 2004 μέχρι την χρονιά που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 113 συμμετοχές και 3 γκολ. Συνολικά έχει 116 συμμετοχές και 3 γκολ στην μεγάλη κατηγορία. Είναι διεθνής με την U21, έχοντας καταγράψει 9 συμμετοχές. Θα αγωνίζεται στην ομάδα με το νούμερο 21.

Πλήρες όνομα: Γρηγόρης Παπαζαχαρίας
Αρ. φανέλας: 21
Ημ. Γέννησης: 20-3-1985
Ύψος: 1.86
Βάρος: 75 κ.
Θέση: Αμυντικός
Χώρα: Ελλάδα

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του «Γηραιού» αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων μίλησε στο επίσημο site της ομάδας (www.aris.fc)

«Είναι μία μεταγραφή που την ήθελα εδώ και καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και είμαι αποφασισμένος να το κάνω. Ήδη τις μέρες της προετοιμασίας που είμαι με την ομάδα, αντιλαμβάνομαι τις απαιτήσεις. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να εκπληρώσουμε με τον Άρη τους στόχους για τη νέα χρονιά δίνοντας χαρά στον κόσμο μας».

Στα νέα της ομάδας από την Ελβετία, το πρώτο μέρος του πρωινού προγράμματος, ακολούθησαν οι Πρίττας, Τσεσνάουσκις και Ναφτί. Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ανεβάζουν σιγά σιγά ρυθμούς και σύντομα θα προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα. Πάντως δεν συμμετείχαν στις ασκήσεις με μπάλα.

Ο Σάκης Πρίττας αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και θα τεθεί στη διάθεση του Κούπερ με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Τσεσνάουσκις έχει πρόβλημα στο δικέφαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: