Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΟΦΗ -"Μπαλωθιά" με Ελευθερόπουλο

http://www.sport24.gr/ast/cov/EL/ELE_2009_11_20_11_58_28_b.jpgΜετά τους Ψωμά, Βερόν, Αμπράμοβιτς ο ΟΦΗ είναι έτοιμος ν' ανακοινώσει μια ακόμα μεγάλη μεταγραφή με την απόκτηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.Πληροφορίες από την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα από το Ηράκλειο, ανέφεραν πως ο κρητικός σύλλογος έκανε κρούση στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και μάλιστα φέρεται να έχει δώσει και τα χέρια για συνεργασία.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται η υπόθεση απόκτησης του 34χρονου πορτιέρο με θητεία στην Ιταλία και το Καμπιονάτο να "κλείσει" ακόμα και μέσα στην Πέμπτη με την ενδεχόμενη ανακοίνωση από τους Ηρακλειώτες.

Με την ενέργεια αυτή, ο σύλλογος της Κρήτης αναμφίβολα ενισχύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην εστία του ΟΦΗ από την στιγμή που παραμένει στην ομάδα και ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Β΄ Εθνικής, Πολυχρόνης Βεζυρίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ίδιες οι πηγές αναφέρουν πως αν ανακοινωθεί την Πέμπτη ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, πιθανόν να βρίσκεται ακόμα και στην "πρώτη" προπόνηση της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: