Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Σολτάνι: "Ξέρω για τον Ηρακλή, προτιμώ Γαλλία"




Ο Καρίμ Σολτάνι αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Ηρακλή αλλά και το ενδιαφέρον από τη Γαλλία. Ο 26χρονος Γαλλοαλγερινός επιθετικός που έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την ολλανδική, Ντε Χάαγκ και είναι ελεύθερος, είπε μεταξύ άλλων, ότι... "θέλω να γυρίσω στη Γαλλία".

Ρωτήθηκε για τον Ηρακλή. "Εχω ακούσει για αυτή την ομάδα. Το να παίξω στην ελληνική Λίγκα δεν είναι άσχημο επίσης αλλά, με τον κίνδυνο να επαναλαμβάνομαι, θα πω ότι θέλω να παίξω στη Γαλλία για να είμαι πιο κοντά στους εκλέκτορες της εθνικής Αλγερίας".

Η ΠΑΕ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον 26χρονο, διάρκειας ενός έτους και υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, αλλά από την πλευρά των "κυανόλευκων" είναι διάχυτη η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η "φόρμουλα" και ο Σολτάνι θα φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή. Σημαντικό ρόλο ώστε οι διοικούντες να ασκήσουν πίεση στον αριστεροπόδαρο στράικερ παίζει η επιθυμία του Σλοβάκου προπονητή. Οι συστάσεις που συγκεντρώνονται λένε πως πρόκειται για εξαιρετική επιλογή, που θα δώσει λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: