Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Καπαγιαννίδης: «Ο Μπουμπένκο δεν ενημερώνεται για τίποτα»

Καπαγιαννίδης: «Ο Μπουμπένκο δεν ενημερώνεται για τίποτα»

«Χείμαρρος» κατά της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής και συγκεκριμένα του προέδρου Γιάννη Τάκη για τις ενέργειες του ήταν με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» ο πρώην (όχι τυπικά ακόμη) τεχνικός διευθυντής Γιώργος Καπαγιαννίδης.

«Μπορεί ακόμη να μην έχω τελειώσει επίσημα, αλλά ουσιαστικά αποτελώ παρελθόν από την ομάδα, δεν θα μπορούσα να μείνω με αυτές τις συνθήκες. Η δική μου ενασχόληση με τον Ηρακλή τόσα χρόνια είναι ο Αντρέι Κράβαρικ στο βόλεϊ, αλλά και ο Γιόζεφ Μπουμπένκο στο ποδόσφαιρο που δύο φορές βοήθησε τα μέγιστα να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Αν φέτος τον αφήσουν να δουλέψει απερίσπαστος θα φέρει σίγουρα μεγάλες επιτυχίες, αλλά δυστυχώς δεν τον αφήνουν».

«Δυστυχώς ο κύριος Τάκης κάνει μόνος του τα πάντα, μεταγραφές, προετοιμασία, ενώ τα λεφτά που έρχονται από διάφορες πηγές τα μοιράζει μόνος του. Δεν έπρεπε να αναλάβω ποτέ τεχνικός διευθυντής στις 5 Μαΐου, ήταν δικό μου το λάθος, ενώ ο Μπουμπένκο μου έλεγε να μην αναλάβω. Έφερα ορισμένους παίκτες για τους οποίους θα κριθώ, εκμεταλλευόμενος τις γνωριμίες με τους παίκτες και τους εκπροσώπους των ομάδων. Οι υπόλοιπες μεταγραφές έγιναν από τον κύριο Τάκη, ο οποίος έχει υπέρμετρη φιλοδοξία και εκμεταλλεύτηκε το λάθος που έκανα με τον Τουπάλσκι. Με αυτόν έκανα λάθος, αλλά λύθηκε το συμβόλαιο του για να μην υπάρξει αγωνιστική και οικονομική απώλεια, εγώ αναγνωρίζω τα λάθη μου. Όχι μόνο μετά την ήττα από το Μακεδονικό, αλλά και πριν ο κύριος Τάκης με καπέλωνε, δεν με υπερασπιζόταν, αλλά κι εγώ είμαι άνθρωπος που μπορεί να εκραγεί εύκολα. Για μένα τελείωσε ο Ηρακλής, αν εγώ είμαι το πρόβλημα, τότε αυτό λύθηκε».

«Όλες οι μεταγραφές γίνονται χωρίς την έγκριση του προπονητή, σήμερα έκλεισαν τον Αραμπατζή που είναι καλός παίκτης, αλλά για όλους πρέπει να ενημερώνεται ο προπονητής. Ο Μπουμπένκο ζήτησε τον Χοσέμι που θα έπαιρνε τα ίδια λεφτά με τον Κυριαζή και μπορεί να βοηθήσει σε πολλές θέσεις. Θέλαμε και τον Ντιμπαλά που είναι ψηλό παιδί και μπορεί να βοηθήσει, αν θέλουν και μπορούν να φέρουν καλύτερο, μπορούν απλά να ενημερώνουν τον προπονητή. Σε κάθε ομάδα ο πρόεδρος πρέπει να υπερασπίζεται τον προπονητή, να τον βοηθάει. Ο Μπουμπένκο άλλωστε πολύ πρόσφατα πήρε τα μισά λεφτά από τα χρωστούμενα και υπέγραψε συμβόλαιο δύο μέρες πριν φύγει η ομάδα για προετοιμασία».

Ολοκληρώνοντας την αναφορά του ο Γιώργος Καπαγιαννίδης υπογράμμισε: «Δεν έπρεπε καν να έρθω, ήταν λάθος μου. Αν ήθελα θα μπορούσα να βγάλω κέρδος από την ομάδα, αντιθέτως έβαλα λεφτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: