Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Το βρήκαμε το "κορμί", πατριώτη!


Η Σέρι Μέρφι είναι 35 ετών, γεννημένη στις 22 Αυγούστου του 1975 στο Νότιο Λονδίνο. Εργάζεται ως ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια.Έχει αποφοιτήσει από την εξαιρετικής φήμης ιταλική σχολή υποκριτικής "Κόντι", γεγονός που τής άνοιξε πόρτες στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Στο βρετανικό κοινό έγινε γνωστή ως η "Τρίσια Ντινγκλ" της τηλεοπτικής σειράς "Emmerdale", ρόλο που διατήρησε από το 1998 ως το 2004. Το 2005 πήρε μέρος στο ριάλιτι σόου "Είμαι μια διασημότητα - Πάρτε με από εδώ", όπου βρέθηκε στη δεύτερη θέση στις τελικές προτιμήσεις του κοινού, σε μια από τις ξεχωριστές στιγμές της καριέρας της, η οποία συνεχίστηκε με αρκετές εμφανίσεις σε βρετανικά σίριαλ, παρουσιάσεις εκπομπών κ.α.

Στις μέρες μας η Σέρι πρωταγωνιστεί στη σαπουνόπερα "Hollyoaks", μια πολύ επιτυχημένη σειρά της βρετανικής τηλεόρασης.
Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ν. Αφρικής, ήταν το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του παιχνιδιού "Gala Bingo", ως φανατική φίλη του παιχνιδιού, αλλά και ως ...σύζυγος του Χάρι Κιούελ, καθώς ο 32χρονος Αυστραλός μεσοεπιθετικός της Γαλατασαράι είναι και ο λόγος που η Σέρι φιλοξενείται στη στήλη "Ημίχρονο".

Η σχέση της Σέρι με τον Χάρι ξεκίνησε το 2000, όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν στο κλαμπ "Majestyk" του Λονδίνου, σε μια περίοδο κατά την οποία ο Αυστραλός άσος αγωνιζόταν στην Αγγλία με τα χρώματα της Λιντς.
Μετά από τρία χρόνια, στις 24 Μαϊου του 2003, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Λας Βέγκας. Ωστόσο, ήδη είχε αποκτήσει το πρώτο του παιδί, τον 9χρονο σήμερα Τέιλορ. Ακολούθησαν δύο κοριτσάκια: η Ρούμπι Χέδερ Τόνι, γεννημένη το 2003 και η Ματίλντα, γεννημένη το 2008.

Η Σέρι φαίνεται πως απολαμβάνει το ρόλο της μητέρας, καθώς πρόσφατα δήλωσε ότι ο Χέρι και η ίδια σκέφτονται να αποκτήσουν και 4ο παιδί: "Θέλουμε και 4ο. Θα ήταν ιδανικό να αποκτήσουμε άλλο ένα παιδί. Ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να μείνω έγκυος ξανά. Αυτό είναι το πλάνο μας"!Πάντως, η Σέρι δεν ακολούθησε το 2008 τον σύζυγό της στην Κωνσταντινούπολη, όταν αυτός πήρε μεταγραφή από τη Λίβερπουλ στη Γαλατασαράι. Προτίμησε να μείνει με τα τρία τους παιδιά στο Λονδίνο, ώστε να μην εγκαταλείψει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: