Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Εντυπωσιακός και πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου




Νέα καλή εμφάνιση σε φιλικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Aλ Σαντ από το Κατάρ. Ο αγώνας έγινε στο "Comunale Castelbello" της Βόρειας Ιταλίας και η ομάδα του Σάκη Τσιώλη άνοιξε το σκορ στο 45 με σουτ του Πλιάγκα. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Μητρόπουλος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Το επόμενο φιλικό για τους Βολιώτες είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη με τη Βερόνα (21:30, ώρα Ελλάδας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: "Γιακούποβιτς (80' Μαρούλης), Σέλεζι (63' Ψυχογιός), Κάστρο (46' Ζαραδούκας), Μαρτίν (46' Καπάνταης), Τομάς (68' Σανκαρέ), Γκότοβος (76' Τσεκούρας), Καπετάνος (76' Μόνχε), Πλιάγκας (46' Μητρόπουλος), Ρίκκα (63' Ουμπίντες), Ρόκας (67' Σολάκης), Σκάρος (63' Αλβάρεζ).

AΛ ΣΑΝΤ: Αλ Σεμπ, Κασόλα, Ταχίρ, Ναντέρ, Μεσάντ, Ταλάλ, Γουεσάμ, Μακντί, Χασάν, Καλφάν, Λεάντρο. Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Αμπντουλαράχ, Ραπάχ, Τσιαμούντ, Αλτζεμπρί, Αλ Μπερίκ, Γιουσούφ Αλί.

Μετά το φιλικό ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τσιώλης, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: "Ήταν ένα ακόμη χρήσιμο φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας. Τα συμπεράσματα από τα φιλικά είναι καθοριστικά και δείχνουν το βαθμό ετοιμότητάς μας. Σήμερα η ομάδα λειτούργησε άψογα, αμυντικά και επιθετικά. Επιδιώκουμε την ταχύτητα στην τεχνική και στην τακτική και μετά από 35 ημέρες προετοιμασίας πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης αλλά νιώθουμε όλοι αισιόδοξοι ότι στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος όλα θα λειτουργήσουν με άψογο τρόπο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: