Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ: Μεταγραφές μετά τον Άγιαξ

ΠΑΟΚ: Μεταγραφές μετά τον Άγιαξ

Διάφορα ονόματα ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα περί μεταγραφών του ΠΑΟΚ, αλλά η απόφαση της διοίκησης Ζαγοράκη είναι ότι «μεταγραφές θα σκεφτούμε μετά το ματς με τον Άγιαξ και ανάλογα με την έκβαση του δεύτερου αγώνα».
Όπως γίνεται αντιληπτό, η διοίκηση της ΠΑΕ ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στην πρόκριση σε ομίλους του Europa League(στη χειρότερη περίπτωση), αφού θα μπουν στα ταμεία πάνω από 4 εκ. ευρώ, ενώ η περίπτωση πρόκρισης σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (ποτέ μη λες ποτέ) θα είναι σωτήρια για την ομάδα. Στα ταμεία της θα μπουν πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να περάσει ο ΠΑΟΚ από τον Άγιαξ και από την επόμενη φάση των πλέϊ-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μεταξύ των ονομάτων είναι και αυτό του αριστερού οπισθοφύλακα του Πανθρακικού, Λευτέρη Σακελλαρίου, αλλά δεν έχουν προχωρήσει συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας του, αφού δεν έχει παρθεί ακόμη η τελική απόφαση. Ακούγεται και ένα όνομα αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού, αλλά και ενός δεξιού μπακ. Όλα αυτά όμως, μετά το ματς της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: