Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Χαβίτο: "Είναι μαγικά εδώ"

Ο Χαβίτο αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα και να αγωνιστεί με τη φανέλα του Αρη. Ο Ισπανός άσος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Hoy υποστήριξε πως αυτή την στιγμή δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του.

"Τους πρώτους μήνες που είχα έρθει στην ομάδα τα πράγματα ήταν περίπλοκα. Επαιζα σε κάποια παιχνίδια και σε άλλα όχι και γενικά δεν είχα πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να κοιτάζει τη δουλειά του. Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου και αφού δεν βρήκα την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο στην πατρίδα μου, ήρθα στην Ελλάδα. Και αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω στον Αρη. Είναι μαγικά εδώ.

Αν στο μέλλον υπήρχε μια καλή πρόταση για μένα, και συμφέρουσα για την ομάδα από την Ισπανία, ίσως να την εξέταζα. Αισθάνομαι, όμως, πολύ καλά στον Αρη και την παρούσα στιγμή δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο".

Χουάνμα: "Ολα βαίνουν ικανοποιητικά"

Ο Χουάνμα περνάει τις πρώτες του μέρες ως μέλος της ομάδας του Αρη και προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καριέρας του. Ο Ισπανός γκολκίπερ μίλησε για τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ, αλλά και για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Θεσσαλονίκη.

"Η προσαρμογή μου στα νέα δεδομένα συνεχίζεται, αλλά όλα έως τώρα βαίνουν ικανοποιητικά. Είχα προτάσεις από αρκετές ομάδες της Σεγούντα Ντιβισιόν, το ενδιαφέρον του Αρη, όμως, αποτέλεσε πρόκληση για μένα και δεν το σκέφτηκα καθόλου για να συμφωνήσω. Δουλεύω σκληρά και προσπαθώ να καλύψω το χαμένο έδαφος, γιατί δεν ακολούθησα όλη την προετοιμασία.

Ο κ. Κούπερ απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και πειθαρχία από όλους τους παίκτες του. Δεν αντιμετωπίζω, πάντως, κανένα πρόβλημα με τη γλώσσα, γιατί οι μισοί παίκτες μιλάνε ελληνικά και οι άλλοι ισπανικά και πορτογαλικά. Συνεννοούμαστε μεταξύ μας στα αγγλικά και έχουμε καλή επικοινωνία. Δεν πρόλαβα να γνωρίσω ακόμα την πόλη. Υπάρχουν διαφορές κυρίως στο φαγητό, γιατί εδώ τρώμε περισσότερο ελληνική και ιταλική κουζίνα, αλλά και σαλάτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: