Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Εγκώμια Μπενίτεθ για Κούπερ



Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ράφα Μπενίτεθ για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο νυν τεχνικός της Ίντερ, αναφέρθηκε στον ομόλογό του του Αρη, με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα Espnbrasil.terra και αφορμή τη σύγκρισή του με τον προκάτοχό του, στους "νερατζούρι", Ζοσέ Μουρίνιο.

"Δεν φοβάμαι τις προκλήσεις ούτε τη σύγκριση με κανέναν προπονητή.Οπως όλες οι ομάδες έτσι και η Ιντερ δεν χτίστηκε σε ένα χρόνο. Η ομάδα άρχισε να ανεβαίνει και να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο με την παρουσία του Εκτορ Κούπερ στον πάγκο της.

Εκανε εξαιρετική δουλειά στην Ιντερ. Ανέλαβα τη Βαλένθια μετά από αυτόν και βρήκα μια ομάδα εξαιρετικά δουλεμένη, με ταχύτητα και συστήματα και σε υψηλό επίπεδο. Το ίδιο μαθαίνω ότι έκανε και στην Ιντερ, αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν έχει αναφερθεί.

Οπως πολύ καλή δουλειά έκαναν στη συνέχεια και ο Μαντσίνι και ο Μουρίνιο και η Ιντερ ανέβηκε ακόμα περισσότερο. Αυτό το εξήγησα για να καταλάβετε αυτό που είπα στην αρχή. Οτι μια ομάδα δεν είναι δημιούργημα ενός ανθρώπου και δεν χτίζεται μόνο μέσα σε ένα χρόνο", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Μπενίτεθ.

,LI>Η Γιαγκελόνια Μπάλιστοκ κατέκτησε την Κυριακή το Σούπερ Καπ στην Πολωνία, καθώς επικράτησε της πρωταθλήτριας Λεχ Πόζναν με 1-0. Το μοναδικό τέρμα για την αντίπαλο του Αρη στο Γιουρόπα Λιγκ πέτυχε ο Φρανκόφσκι στο 83ο λεπτό. Ο τεχνικός της Γιαγκελόνια, Μίχαλ Πρόμπιερζ, χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Σαντομιέρσκι, Νοραμπουένα, Τσιόνεκ, Σκέρλα, Χους, Γκροσίτσκι, Χέρμες (46' Κάστσελαν), Μπούρκχαρντ, Γκρζιμπ, Κούπις (75' Φρανκόφσκι), Τρίτκο (46' Λάτο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: