Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Κατέληξε στο 4-3-3 ο Αναστόπουλος

Αρχίζουν και βγαίνουν τα πρώτα δείγματα γραφής του ΟΦΗ του Νίκου Αναστόπουλου.Ο 52χρονος τεχνικός είναι λάτρης της αγωνιστικής πειθαρχίας αλλά και της τακτικής με την προπόνηση της Παρασκευής να επικεντρώνεται αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Ο Νίκος Αναστόπουλος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι 100% προσηλωμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παράλληλα έδωσε σημασία στον ψυχολογικό τομέα.

Όσον αφορά τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου ΟΦΗ, όπως φάνηκε και στην προπόνηση της Παρασκευής η Κρητική ομάδα αφήνει... πίσω της το 4-2-3-1 και θα παραταχθεί στη Νίκαια με το σύστημα 4-3-3.

Όσο για το ποιοι παίκτες θα το απαρτίζουν; Αυτό είναι άγνωστο σε μεγάλο βαθμό για την ενδεκάδα του ΟΦΗ. Ο "Ανάστο" ανακάτεψε την τράπουλα την Παρασκευή οπότε το να πούμε ποιοι θα ξεκινίησουν στη Νίκαια, μόνο σαν... παραπληροφόρηση το θεωρούμε.

Πάντως, σε αυτό το 4-3-3 αναμένεται να έχει ξεκάθαρο ρόλο ένας αμυντικός μέσος και δεν αποκλείεται να αγωνιστούν μπροστά του δύο χαφ με επιτελικές ικανότητες. Ο ένας από αυτούς θα είναι ο Ματίας Βερόν.

Στην επίθεση, αναμένεται να αγωνιστεί στην κορυφή ο Πιότρ Βλόνταρτσικ καθώς ο Πολωνός, τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή βρέθηκε στο επίκεντρο των επιθέσεων του ΟΦΗ και όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει βασικός για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Τετ α τετ με Βερόν
Ο Αργεντίνος ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένος στην προπόνηση, ζητούσε συνεχώς την μπάλα και έπαιρνε πάνω του αρκετές πρωτοβουλίες. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Αναστόπουλος είχε τετ α τετ με τον 29χρονο μέσο όπου μίλησαν για αρκετή ώρα και όπως φαίνεται ο Βερόν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα έχοντας την ευκαιρία να αποδείξει ότι οι μέτριες εμφανίσεις του ανήκουν στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: