Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

«Ομάδα χωρίς στόχους η ΑΕΚ»

Την πικρία του για την κατάσταση που επικρατεί στην AEK τα τελευταία χρόνια εξέφρασε ο Λάκης Νικολάου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα έχει χάσει τους στόχους της. Ο πρώην παίκτης αλλά και πρόεδρος της AEK μίλησε στον «Sentra 103,3»

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την αποχώρηση του Μπάγεβιτς:
«Δεν θα σταθώ στο παιχνίδι, υπήρξε μια μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι τα πράγματα πήγαν καλά αν και με εχθρική διαιτησία. Στην AEK συμβαίνει το παράλογο, αρκετά χρόνια τώρα δεν έχουν βρει την ομόνοια, έχουμε αντιμαχόμενες ομάδες χωρίς να υπάρχει λόγος. Ο μόνος λόγος που υπάρχει είναι ο εγωισμός του καθενός. Έχουμε έναν σύλλογο δίχως γήπεδο, έχει χάσει τους στόχους του. Έχουμε χάσει το χαρακτηριστικό της προσφυγικής ομάδας και πάμε να γίνουμε κάτι άλλο. Δεν θα μας σεβαστεί κανένας όταν βλέπει ομάδα με διχασμένους φιλάθλους, με διχασμένους παίκτες. Αν θέλουμε να πάμε μπροστά πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λίγο σοβαρά».

Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Ο Μπάγεβιτς άντεξε πάρα πολύ, θεωρώ ότι έπρεπε να φύγει πολύ νωρίτερα. Αν πλήγωσε μερικούς, δεν γίνεται να το χρησιμοποιούμε για το κακό της ομάδας. Η χαριστική βολή δόθηκε στην Καλλιθέα, η συμπεριφορά της ομάδας δεν ήταν η πρέπουσα απέναντι στον Μπάγεβιτς. Αν αυτά δεν διορθωθούν η ομάδα δεν πρόκειται να πάει καλά».

Για το γήπεδο: «Το θέμα του γηπέδου πρέπει να λυθεί, ενώ θα πρέπει να κοιτάξουμε και τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου. Να ξαναβρούμε και να ξαναδώσουμε την αξία του συλλόγου μας στην κοινωνία».

Τα μηνύματα που πήρε από την ομάδα: «Το ταξίδι της Αυστραλίας το θεωρώ λάθος. Ισως κάποιες συνθήκες μας οδήγησαν να πάμε εκεί αλλά ήταν λάθος. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό, έχουμε και τις βάσεις και τα αστέρια για να μείνουμε μέσα στους στόχους μας, αρκεί να βρούμε την σωστή λύση στο θέμα της χημείας και στο θέμα του γηπέδου».

Για την εικόνα της αστάθειας που παρουσιάζουν κάποιοι πρωτοκλασάτοι παίκτες:
«Δεν νομίζω ότι είναι αδιαφορία αλλά έχει να κάνει με τα αποδυτήρια. Πλέον, με τον Λυμπερόπουλο, τον Δέλλα και τον Καφέ, ελπίζω να διορθωθεί. Επίσης, παίζουν άσχημο ρόλο και οι μανατζαραίοι στο ποδόσφαιρο πια».

Για τον προπονητή:
«Είμαι υπέρ των Ελλήνων προπονητών. Γνωρίζουν την νοοτροπία και δεν υστερούν σε τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: