Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΗΣ: Κούπερ: «Φεύγω πικραμένος…»

ΑΡΗΣ: Κούπερ: «Φεύγω πικραμένος…»
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για την ήττα της ομάδας του στη Νορβηγία από την Ρόζενμποργκ. «Φεύγω πικραμένος από το γήπεδο. Παρόλ΄ αυτά είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου αν και πιστεύω ότι κάναμε ένα μικρό λάθος αφού οπισθοχωρήσαμε. Αυτό βέβαια είναι αλήθεια ότι μπορεί αν προέλθει και από μία πίεση του αντιπάλου. Γνωρίζαμε ότι με κάποιες σέντρες θα μας κάνουν την ζωή δύσκολη. Σε γενικές γραμμές όμως η δική μου ομάδα έκανε το απαραίτητο. Σε καμία περίπτωση δεν έχασε τον έλεγχο του αγώνα. Ήταν πάντα κοντά για να γυρίσει το αποτέλεσμα. Ίσως αυτό που μας έλειψε ήταν η ηρεμία στα τελευταία λεπτά, όμως κι αυτό είναι δύσκολο μερικές φορές να το πετύχεις. Βέβαια ήρθαμε σε μία σκληρή έδρα όπου είχαμε μία καλή ομάδα να αντιμετωπίσουμε. Με καλή ταχύτητα κυρίως στο κέντρο του γηπέδου. Η ομάδα μου έκανε καλή προσπάθεια όμως το μόνο που μας έλειψε ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο γκολ η πορεία άλλαξε την τελευταία στιγμή. Στο δεύτερο γκολ νομίζω ότι είναι καταπληκτικό. Ο παίκτης κατεβάζει πολύ καλά την μπάλα και την στέλνει στην ρίζα του δοκαριού. Πρέπει να αναγνωρίζουμε και τις αρετές του αντιπάλου. Θα πει κανείς πως γύρισε και σούταρε αφού εμείς τον αφήσαμε όμως εγώ θέλω να εξάρω και την ικανότητα του αντιπάλου».
Για την ισοπαλία στο παιχνίδι της Ατλέτικο και την Λεβερκούζεν σχολίασε: «Εξαρχής ήταν περίπλοκος ο όμιλος. Παρόλ΄ αυτά δεν αφήνει ακριβώς την ίδια κατάσταση με την πρώτη αγωνιστική. Δεν θεωρώ ότι είναι και τόσο κακό το αποτέλεσμα αυτό. Όπως και να ΄χει εμείς κυνηγήσαμε ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως ακόμη και αν το παίρναμε τα πράγματα θα εξακολουθούσαν να είναι περίπλοκα μέχρι το τέλος».
Για την φημολογία που τον φέρνει στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε: «Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου. Όλα ξεκινάνε από αυτή την βάση. Δεν δίνω καμία σημασία. Έχουν γραφτεί πολλά πράγματα. Εγώ δεν θα έδινα μεγάλη σημασία σε αυτά τα αποτελέσματα. Συν το γεγονός ότι εγώ δεν έχω καμία επίσημη κρούση ή πληροφόρηση για κάτι τέτοιο. Ακόμη όμως κι αν είχε γίνει κάποια επίσημη κρούση εγώ θα το είχα ξεκόψει. Έχω συμβόλαιο, βρισκόμαστε σε μία καλή στιγμή, έχουμε υποχρεώσεις και θα έκανα ότι έχω κάνει και άλλες φορές. Θα έμενα εκτός αν μου έλεγε η ομάδα να φύγω, κάτι που δε νομίζω ότι θα συμβεί την στιγμή αυτή».
Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την κούραση που μπορεί να επηρεάσει τους παίκτες του Άρη υπογράμμισε: «Καταρχήν πιστεύω ότι για κάποιους ποδοσφαιριστές μου η αποκατάσταση θα είναι δύσκολη. Έπαιξαν 90λεπτο κόντρα στον Εργοτέλη και σήμερα. Συν το ταξίδι που θα υπάρχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: