Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Φωτογράφος για κλάματα ο Ετό

Καλύτερα να σκοράρει παρά να φωτογραφίζει. Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το συμπέρασμα για τον Σαμουέλ Ετό μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών που τράβηξε πανηγυρίζοντας με αυτό τον μοναδικό τρόπο το τρίτο προσωπικό γκολ που πέτυχε την περασμένη Τετάρτη στο 4-0 της Ίντερ επί της Βέρντερ για το Τσάμπιονς Λίγκ. Το παιχνίδι στο "Μεάτσα" είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο όταν η Ίντερ με 2 γκολ του Ετό κι ένα του Σνάιντερ ήταν ήδη μπροστά στο σκόρ 3-0. Εννέα λεπτά πριν από το φινάλε ο Καμερουνέζος βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.
Έτρεξε προς το σημαιάκι του κόρνερ και αιφνιδιάζοντας τους πάντες ζήτησε από ένα φωτογράφο που βρισκόταν πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες την φωτογραφική του μηχανή. Αμέσως γύρισε προς τον αγωνιστικό χώρο κι άρχισε να τραβάει τους συμπαίκτες του που έτρεχαν προς το μέρος του για να πανηγυρίσουν μαζί το 4-0.
“Ήταν τόσο ευγενική η πρότασή του που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Εξάλλου είμαι και οπαδός της Ίντερ" έλεγε αργότερα ο 49χρονος φωτογράφος Πάολο Τζιαμπιέτρι και συμπλήρωσε "η αλήθεια είναι ότι έχασα κάποια ενδιαφέροντα καρρέ αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς αφού κατάλαβα ότι το ήθελε πολύ. Στη συνέχεια με ευχαρίστησε και συνέχισε ο καθένας τη δουλειά του", κατέληξε.
Τα αποτελέσματα των ...πανηγυρισμών του Σαμουέλ Ετό είδαν την Παρασκευή (1/10) το φως της δημοσιότητας και όπως είναι ηλίου φαεινότερο ο Καμερουνέζος έκανε την σωστότερη επαγγελματική επιλογή στη ζωή του. Μπορείτε άλλωστε να το διαπιστώσετε κι εσείς...

Δύο από τις φωτογραφίες που τράβηξε ο Ετό

Δεν υπάρχουν σχόλια: