Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

«Πάγωσαν» τα πριμ στο Μπερναμπέου!

Καμία απολύτως αύξηση στα πριμ των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα σημειωθεί τη φετινή χρονιά, όπως γνωστοποίησε η διοίκηση της «βασίλισσας» και δημοσίευσε στο σημερινό της φύλλο, η «Marca». Οι οικονομικές - έξτρα - απολαβές των ποδοσφαιριστών, θα είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές των προηγούμενων ετών, για την κατάκτηση του κάθε τίτλου από τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν.

Έτσι, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του τωρινού αρχηγού Ίκερ Κασίγιας και της διοίκησης του συλλόγου της Μαδρίτης, προβλέπουν την καταβολή του ποσού των 575.000 ευρώ σε κάθε παίκτη, σε περίπτωση κατάκτησης του Champions League, των 360.000 ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης του ισπανικού πρωταθλήματος και των 935.000 ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης και των δύο. Το γεγονός πως το κύπελλο (Copa Del Rey) δεν είναι και ο πιο προσοδοφόρος θεσμός στον οποίο συμμετέχει η Ρεάλ, δεν καθορίστηκε το ποσό που θα πάρει ο κάθε παίκτης, σε περίπτωση κατάκτησής του, με τις εκτιμήσεις πάντως να κάνουν λόγο για ένα ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα συμφωνηθέντα ποσά βρίσκονται ακριβώς στα ίδια επίπεδα, με τα αντίστοιχα που διαπραγματεύτηκαν οι τέσσερις προηγούμενοι αρχηγοί της «βασίλισσας»: ο Ραούλ, ο Γκούτι, ο Κασίγιας και ο Σέρχιο Ράμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: