Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ο Σόλιντ στην Κύπρο για να συζητήσει με την Ομόνοια .

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Τροντ Σόλιντ, φουντώνοντας τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ομόνοια.
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στη χώρα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του με την Κύπρο για τα προκριματικά του Euro 2012, αλλά είναι σαφές ότι το ταξίδι έχει... διπλό σκοπό, καθώς ο Νορβηγός φαντάζει ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Τάκη Λεμονή.
Από την πλευρά του, ο Λεμονής, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας, τόνισε ότι αποχωρεί από την ομάδα σαν φίλος:
«Δυσκολεύομαι πραγματικά να αποτυπώσω τα συναισθήματά μου σε ένα φύλλο χαρτί. Έχω ζήσει τόσα πολλά πράγματα από το Μάρτιο του 2009 μέχρι σήμερα. Κάθε μέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στην Κύπρο ήταν πραγματικά μία εμπειρία. Μία εμπειρία σε ένα σύλλογο πραγματικά πολύ μεγάλο.
Αποχωρώ ξέροντας ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται πραγματικά στο σωστό δρόμο, είναι οφθαλμοφανές πως ο σύλλογος αυτός έχει όραμα, στέρεες βάσεις και σπουδαία προοπτική για να ανταποκριθεί στο εκτόπισμά του και στις απαιτήσεις.
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω το Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο. Μου πρόσφεραν πραγματικά ιδανικές συνθήκες εργασίας, απόλυτη στήριξη, κατανόηση και υπομονή.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου στην ομάδα και το `Ηλίας Πούλλος`, όπως και το προσωπικό του Συλλόγου για την άριστη συνεργασία.
Ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα στους 18 μήνες παρουσίας μου στο πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Ευχαριστώ τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, αλλά και όσους ανθρώπους συναναστράφηκα.
Τέλος, ευχαριστώ θερμά τον καταπληκτικό κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μόνο αν τον ζήσεις από κοντά, μπορείς πραγματικά να αντιληφθείς το μεγαλείο του.
Αποχωρώ, νιώθοντας πως προσπάθησα και πέτυχα αρκετά. Όμως το έργο μου και η συμπεριφορά μου θα κριθούν από όλους εσάς. Ξέρω όμως πως αφήνω πίσω μου πολλούς φίλους και σίγουρα ένα κομμάτι του εαυτού μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: