Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Tρεία τα σημεία, δύο οί προτάσεις ...

Επιμέλεια-Tenorio.



                                                               Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.


Καιρό έχουμε να τα πούμε μαζί, καθώς θεώρησα σωστό, ώντας σε όχι καί πολύ καλή κατάσταση στα τελειώματα τού Αυγούστου, να απέχω έτσι λιγάκι γραπτώς, έτσι ώστε να ανασυντάξω της δυνάμεις μου.Είναι καί κάποιες φάσεις στη ζωή ρε παιδί μου, πού δεν έχεις καί την διάθεση να ασχοληθείς με τίποτα, πόσο μάλλον με το στοίχημα ειδικά αν δεν σε εμπνέει καί το πρόγραμμα , δεν υπάρχει καθόλου ενδιαφέρον .

Είναι καί αυτές οί διακοπές των πρωταθλημάτων πού μού την δίνουν στα νεύρα,καί εκεί πού πάμε να μπούμε σε μιά ροή, νά ΄σου καί οί Εθνικές.Ο μήνας πού μας πέρασε ήταν αρκετά κακός στοιχηματικά, καί δεν μας επέτρεψε να κάνουμε κάτι καλό.Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά, όταν καί θα έχουμε επιτέλους, καί συνεχόμενες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα.



Πάμε να δούμε τι έχουμε.




Lanus - San Lorenzo    (1)

Aντίθετες πορείες διαγράφουν οί δύο ομάδες τις τελευταίες αγωνιστικές.Η γηπεδούχος Lanus έπειτα από κακά αποτελέσματα, έκανε δύο κολλητές νίκες με καλές σχετικά εμφανίσεις.

Καί απο την άλλη η San Lorenzo μετά από πολύ καλά αποτελέσματα καί ένα αήττητο σερί 7 αγώνων, μετρά τώρα δύο σερί ήττες χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει τέρμα.


Σχετική φόρμα καί παράδοση, με κάνουν να επιλέξω τον άσο της Lanus σε απόδοση (2.30)



Prudente - Sao Paulo   (2)

Δίκαια είναι το φαβορί η Sao Paulo, όπως καί να το κάνουμε είναι ανώτερη ομάδα σαν σύνολο καί σαν ποιότητα παικτών. Δεν είναι καί κανένα σπουδαίο φόβητρο μέσα στην έδρα της η Prudente, αν κοιτάξει κανείς δε, το τι κάνει εντός, θα το καταλάβει αμέσως.Άθλιος ο απολογεισμό της, καθώς μετρά μόλις μία νίκη σε 10 αναμετρήσεις μέσα στο σπίτη της.

Μάλλον πολύ σκούρα τα πράμματα γιά την ουραγό Prudente να σώσει την κατηγορία , καθώς πρόκειται γενικώς γιά μιά αδύναμη ομάδα.Αν παρουσιαστεί σοβαρή η Sao Paulo έχει όλα τα φόντα να πάρει την νίκη.

Επιλογή το διπλό της Sao Paulo σε απόδοση (2.20)



Queretaro - Chivas Guadalajara (2)

Mπορεί να μην είναι καί στα πολύ πάνω της αυτόν τον καιρό η Chivas, αλλά όχι ότι καί η Querétaro βγάζει μάτια με την αποδοσή της.Δεν θεωρώ καί τόσο αουτσάιντερ την Guadalajara, η οποία είναι ανώτερη ομάδα από την αντιπαλό της.

Η κακή γενική φόρμα των τελευταίων αγώνων για την Querétaro δεν δικαιολογούν νομίζω να είναι το φαβορί τού αγώνα.Αν ρίξουμε καί μιά ματιά στην σχετική παράδοση, νομίζω πως έχει τύχη η Guadalajara  σε αυτό το παιχνίδι

Άλλωστε καί η γηπεδούχος Queretaro , βλέπει το τέρμα σαν δαχτυλύθρα.Είναι πολύ  δυσκοίλια στο γκόλ καθώς δεν έχει σκοράρει σε 6 από τα 10 παιχνίδια ως τώρα στο πρωτάθλημα.Μάλιστα δεν σκοράρει στα 3 σερί τελευταία.

Επιλογή το διπλό της Guadalajara σε απόδοση (2.70)




Στη σούμα, θα πάω μία τρειάδα με : Lanus - Sao Pulo - Guadalajara.

Kαί επίσης θα ξηγηθώ μία δυάδα με : Sao Paolo - Guadalajara.


Αυτά είναι τα σημεία μου γιά σήμερα, καί έτσι θα τα μπλέξω εγώ, καλή τύχη σε ότι καί αν επιλέξετε εσείς.




Καλά να είστε, τα σέβη μου ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: