Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε εύκολη νίκη 2-0 επί του Ατρομήτου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε δυο γκολ μέσα σε 6 λεπτά (45+-51) και έφτασε σε εύκολη νίκη 2-0 επί του Ατρομήτου.
Έπρεπε να φτάσει ο Φεβρουάριος για να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός Βόλου την πρώτη νίκη στο γήπεδό του. Άργησε λίγο αλλά ήταν εμφατική, καθώς έδωσε στους γηπεδούχους το πάνω χέρι τόσο στη βαθμολογία όσο και στην ψυχολογία ενόψει της συνάντησής τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Ο Πέτερ Ντολεζάι, όπως και στο ματς του α΄ γύρου, πλήγωσε τον Ατρόμητο σημειώνοντας το δεύτερο γκολ (3ο συνολικά στο πρωτάθλημα για τον Ούγγρο μπακ). Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Χουάν Μαρτίν, που ήταν υποψήφιος για αλλαγή.
Ο Ατρόμητος έχασε τον Μιχαηλίδη στο ημίχρονο λόγω τραυματισμού και τον Ολιβέιρα στο 82΄ με κόκκινη κάρτα. Αποβλήθηκαν από τους πάγκους κατά τη διάρκεια του β΄ ημιχρόνου οι παράγοντες του Ολυμπιακού και Ατρόμητου, Γιαννόπουλος και Αγγελόπουλος αντίστοιχα.Γήπεδο: Πανθεσσαλικό
Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί:
Μπαλτάς (Αχαΐας), Μαγιάννης (Άρτας)

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σέλεζι, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Καπετάνος (84' Τόμας), Αλβάρεζ, Ουμπίντες (63' Ρόκας), Μπρέσκα, Μόνχε, Μαρτίν (70' Σολάκης)
Στον πάγκο: Ρόκα, Ακόστα, Νέμεθ, Μητρόπουλος

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης (46' Ιτάνζ), Νάστος (56' Σαρμιέντο), Δάρλας, Σαμπού, Ολιβέιρα, Τάτος, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Καμαρά, Σαγκανόφσκι, Καραλής (56' Αναστασάκος)
Στον πάγκο: Σκόνδρας,Μπρίτο, Αθανασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: