Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Tenorio - Στοίχημα ...Άσοι, διπλά, ισοπαλίες, καί μία ανατροπή ...

Επιμέλεια - Tenorio.


Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.


Σφαγή των απανταχού παικτών είχαμε στα χθεσινά, καί κυρίως στις μεγάλες φαβόρες πού λέμε.Απίστευτα αποτελέσματα, πάρα πολλά γκόλ, καί πολλές ανατροπές.Στα τις στήλης, ήμασταν μέσα σχεδόν μέσα σε όλες τος προσεγγίσεις πού κάναμε, αλλά δυστυχώς δεν μας έκαναν την χάρη Lens καί Osasuna παρά το ότι προηγήθηκαν καί οι δύο.

Καί όταν λέω καμιά φορά στο τέλος τού κειμένου, σε σύστημα με ζητούμενα, αφήνω στην δικιά σας ευχέρια για το πως θα τα παίξεται.Εγώ προσωπικά τα παίζω συνήθως 4 στα 5, πού είναι καί το πιό αγαπημένο μου σύστημα.Υπάρχει κόσμος που πληρώθηκε στα χθεσινά ζητώντας τριάδες από τα σημεία της στήλης.Ο καθένας όπως νομίζει πράτει, ότι γουστάρει κάνει στην τελική.Συνεχίζουμε την μάχη παίδες γερά καί δυνατά.


Πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα, όπου η αλήθεια είναι ότι θα θα προτοτυπίσουμε για τα δεδομένα της στήλης καθώς θα υπάρξουν 3 προτάσεις.



 Bologna - Catania   (1)

Σε πάρα πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο καιρό η Bologna πού αν εξαιρέσεις τις 3 ήττες πού έχει σε 10 παιχνίδια από Napoli Milan Inter, από κεί καί πέρα τα πάει περίφημα καθώς μετρά 4 νίκες καί 3 ισοπαλίες.Εκτός φόρμας η Catania καθώς μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια, στα οποία η αμυνά της έχει μαζέψει 20 τέρματα..Δεν έχει νίκη εκτός έδρας αφού σε 11 παιχνίδια έχει 4 ισοπαλίες καί 7 ήττες.

Προβάδισμα στον άσο της Bologna σε απόδοση (2,15)




West Ham - Birmingham   (1)

Δεν μπορούμε να πούμε ότι καί οι ομάδες βρίσκονται σε καμιά σπουδαία φόρμα, πάνω κάτω σχεδόν τα ίδια.Αυτό το μαρτυρά καί η φόρμα τους αλλα καί οί βαθμολογική τους θέση.Δύσκολο πολύ δυνατό καί καθοριστικό παιχνίδι καί γιά τούς δύο.Θα δώσω προβάδισμα στην έδρα καί στην παράδοση.

Επιλογή ο άσος της West Ham σε απόδοση (2,10)



Genoa - Milan   (2)

Σε χάλια φόρμα η Genoa καθώς μετρά μόλις 2 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια.Πολύ προβληματική στο σκοράρισμα στα περισσότερα μάτς καί ειδικά στα τελευταία παιχνίδια βλέπει το γκόλ με το μακαρόνι.Αν εξαιρέσεις μιά 3άρα επί της Πάρμα , από κεί καί πέρα το χάος.Ενδεικτικό ότι δέν έχει σκοράρει σε 8 από τα 11 τελευταία μάτς. Στην πρώτη θέση Milan με 5 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Napoli. Δεν έχω να πω καί κάτι σπουδαίο γιά την Milan την έχω σε απόδοση (2,10) την ποντάρω καί περιμένω.



 Thun - Basel  (2)

Στο χθεσινό Ελβετικό στον άσο της Zurich τα πήγαμε περίφημα.Κέρδισε χτες η Zurich καί πλέον πέρασε στην πρώτη θέση μόνη της.Χωρίς Βέβαια να έχει παίξει η Basel. Η οποία αν κερδίσει πατά αυτή κορυφή.Πολύ μεγάλο το κίνητρο της πρωτιάς για την Basel, θεωρώ πως είναι ανώτερο σύνολο καλύτερη ομάδα.

 Σε απόδοση (1,95) το διπλό της Basel θα είναι μέσα στις επιλογές μου.


Freiburg - Eintracht Frankfurt   (1)

Σε αγωνιστικό ανέβασμα η Freiburg καθώς παραμένει για 6 σερί παιχνίδια αήττητη.Μετρά 3 νίκες καί 3 ισοπαλίες, με αρκατά καλή συχνότητα με τα γκόλ.Επίσης καί στα εντός έδρας παιχνίδια τα πηγαίνει αρκετά καλά καθώς στα τελευταία 7 μετρά 1 ήττα.Από την άλλη η Eintracht έχει τα μαύρα της τα χάλια.3 σερί ήττες χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει καν τέρμα.

Προβάδισμα στην φόρμα καί την έδρα της Freiburg, επιλογή ο άσος σε απόδοση (2,20)



Στη σούμα , σε σύστημα με ζητούμενα : Βοlogna - West Ham - Milan - Basel - Freiburg.


Συνεχίζουμε με τα σημερινά καί πάμε σε ένα συστηματάκι με ισοπαλίες.Εχω ξεχωρίσει 5 υποτιθέμενα ντέρπμι στα χαρτιά βάση τουλάχιστον των ονομάτων.Χωρίς αναλύσεις καί τσιριντζάντουλες πάμε κατευθείαν να δούμε ποιές ισοπαλίες θα βάλουμε ...

Glasgow Rangers      (X)     3,50

Chelsea - Liverpool   (X)     3,75

Genk - Club Brugge   (X)     3,35

Inter - Roma               (X)    3,30

Lyon - Bordeaux        (X)    3,60



Συνεχίζουμε με την παράθεση των προτάσεων της στήλης καί πάμε σε μία ανατροπή.

Την Real Madrid την κυνηγώ συχνά πυκνά σε ανατροπή μέσα στην έδρα της, τα κάνει κάτι τέτοια, έχει όμως καιρό να το κάνει.Τώρα τι να σας πω , αυτά τα σημεία είναι καθαρά θέμα έμπνευσης, εδώ δεν μπορούμε να βγάλουμε καθαρό σημείο την ανατροπή θα αναλύσουμε;

Θα επιλέξω την ανατροπή από διπλό Ημίχρονο, σε άσο Τελικό στο Real Madrid - Real Sosieda σε απόδοση (30,00) ....


Καλά να περνάτε τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: