Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Λαζαρίδης: «Περάσαμε τα δύσκολα…»

Σε καλό δρόμο μετά το «σοκ» που προκάλεσε η αποχώρηση του Έκτορ Κούπερ βρίσκεται και πάλι ο Άρης, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Λαζαρίδης. «Περάσαμε μία δύσκολη περίοδο, αλλά ο κ. Μιχαλήτσος κάνει καλή δουλειά και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν», τόνισε. «Δίκαια η νίκη επί της ΑΕΚ», πρόσθεσε και έθεσε σαν στόχο το τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά, ο 31χρονος αμυντικός του Άρη μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι στον αγωνιστικό χώρο με τις οδηγίες του προπονητή και πολύ αποφασισμένοι για να βάλουμε τέλος σε ένα αρνητικό σερί που είχαμε. Μπήκαμε πολύ καλά στο γήπεδο, προηγηθήκαμε, ήμασταν πολύ δεμένοι και πήραμε μία σημαντική νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο της πρόκρισης στα πλέι οφ».

-την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Περάσαμε μία δύσκολη περίοδο με την αποχώρηση του κύριου Κούπερ, αλλά τώρα στον πάγκο είναι ο κύριος Μιχαλήτσος, που είναι ένας πολύ καλός προπονητής, και μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι πολύ θετικά. Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, στην προπόνηση και τον αγωνιστικό χώρο. Ο κύριος Μιχαλήτσος κάνει πολύ καλή δουλειά και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν».

-τη χαμηλή παραγωγικότητα της ομάδας: «Το πρόβλημα στο γκολ υπάρχει. Η ομάδα αμύνεται καλά, αλλά βλέπουμε ότι επιθετικά βελτιωνόμαστε. Χθες πετύχαμε δύο γκολ και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Άλλωστε αν δεν σκοράρεις, δεν μπορείς να κερδίσεις».

-τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό: «Θέλουμε μόνο τους τρεις βαθμούς για να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, που βαίνει προς το τέλος του, αλλά θέλουμε μόνο τη νίκη. Με τον κόσμο στο πλευρό μας πιστεύω πως θα πάμε πάρα πολύ καλά».

-τα νέα αποκτήματα του Άρη: «Οι καινούριοι παίκτες θα βοηθήσουν πολύ, αλλά θέλουν χρόνο προσαρμογής. Πρέπει εμείς οι παλιοί να τους βοηθήσουμε να ενσωματωθούν το ταχύτερο δυνατό, γιατί δεν υπάρχει πολύς χρόνος».

-τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να βοηθώ όσο μπορώ περισσότερο την ομάδα μου. Από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο είναι καλοδεχούμενο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: