Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Σκέψεις επιστροφής

Στο ισπανικό πρωτάθλημα σκέφτεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν, ο Μανόλο Χιμένεθ. Όπως τονίζει ο ισπανικός Τύπος, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός της Ένωσης έχει ήδη ζητήσει από τον μάνατζέρ του, Αλβάρο Τόρες να εξετάσει διάφορες περιπτώσεις ομάδων, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον νέο σταθμό της καριέρα του το καλοκαίρι.
Χαρακτηριστικά, ο Χαβιέ Ματαγιάνας, αρθρογράφος της εφημερίδας «As» ο οποίος τονίζει πως ήρθε σε επικοινωνία με τον Τόρες αναφέρει: «Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να γυρίσει στην Ισπανία. Ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης κάνει μια καλή χρονιά με την ΑΕΚ. Την πήρε από την έβδομη θέση και την έχει φέρει στην τρίτη (σ.σ. τέταρτη). Προκρίθηκε επίσης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Παρ'όλο που έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα, ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τον μάνατζερ του, Αλβάρο Τόρες, να κοιτάξει αν υπάρχει η δυνατότητα να προπονήσει πίσω στην Ισπανία».
Από εκεί και πέρα, προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Ένωσης για την ήττα από τον Άρη. Ο Χιμένεθ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στο συγκεκριμένο ματς και πλέον καλείται να στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα διαπιστωθεί το κατά πόσο μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ θα αποφασίσει σε ποιο από τα ματς με Παναθηναϊκό (εκτός), Πανιώνιο (εντός), Εργοτέλη (εκτός) ή ΠΑΟΚ (εντός) θα εκτίσει την ποινή των τεσσάρων καρτών, ο Νάτσο Σκόκο. Για το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζεται το τιμωρημένος Νταβίντ Ματέος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: