Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Καλλονή… η Κόρινθος

Δεν άλλαξε η κατάσταση στην κορυφή και των δυο ομίλων της Football League 2. Στον πρώτο όμιλο η Κόρινθος με σκορ 2-0 επικράτησε του Πανηλειακού και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Νίκη και για τον Ηρακλή Ψαχνών 1-0 τον Παναιγιάλειο, που τον διατηρεί στη δεύτερη θέση σε απόσταση αναπνοής.

Στον δεύτερο όμιλο μεγάλη ευκαιρία να πατήσει κορυφή έχασε η Αναγέννηση Επανομής, η οποία ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον Ναυπακτιακό Αστέρα και δεν εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της Καλλονής. Ήττες για Φωκικό (2-1 από Πόντιους Κατερίνης) και Νίκη Βόλου( 1-0 από Δόξα Κρανούλας) που έχασαν έδαφος.

1ος όμιλος

Νίκη που την διατήρησε στην κορυφή του πρώτου ομίλου πήρε η Κόρινθος με σκορ 2-0 επί του Πανηλειακού. Την διαφορά του ενός βαθμού από την κορυφή διατήρησε ο Ηρακλής Ψαχνών επικρατώντας 1-0 του Παναιγιαλείου.

Ματς με πολλές συγκινήσεις έγινε στη Ρόδο όπου τελικά τα «ελάφια» νίκησαν 5-3 τον Αίαντα Σαλαμίνας παρόλο που βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ. Στο ντέρμπι της Κρήτης νικητής αναδείχθηκε ο Πλατανιάς που επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Χερσονήσου και διατήρησε την επαφή του με τους πρωτοπόρους.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο

Κυριακή 06/02

Ρόδος – Αίας Σαλαμίνας 5-3

Πλατανιάς – Ολυμπιακός Χερσονήσου 2-0

Ηρακλής Ψαχνών - Παναιγιάλειος 1-0

Ασπρόπυργος – Απόλλων Σμύρνης 3-0

Κόρινθος – Πανηλειακός 2-0

Παναχαϊκή – Α.Ο. Χανιά 1-0

Οι αγώνες Βύζας Μεγάρων-Αγία Παρασκευή και Κεραυνός Κερατέας-ΠΑΟ Ρουφ δεν θα διεξαχθούν λόγω της αποβολής του Κεραυνού Κερατέας και της Αγίας Παρασκευής από το πρωτάθλημα.

2ος όμιλος

Η Καλλονή δεν αγωνιζόταν αλλά όλοι οι υπόλοιποι φρόντισαν να δουλέψουν για τους πρωτοπόρους. Η Αναγέννηση Επανομής ηττήθηκε στη Ναύπακτο από τον τοπικό Αστέρα με 2-1 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση. Ο Φωκικός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί αυτό το αποτέλεσμα αφού ηττήθηκε στην έδρα του από τους Πόντιους Κατερίνης και παρέμεινε στην τρίτη θέση. Ήττα με σκορ 1-0 και για τη Νίκη Βόλου στη Δόξα Κρανούλας.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο

Κυριακή 06/02

Φωκικός – ΑΕ Ποντίων Κατερίνης 1-2

Μακεδονικός – Εορδαϊκός 0-1

Αετός Σκύδρας – Οδυσσέας Αναγέννησης 3-0

Ναυπακτιακός Αστέρας – Αναγέννηση Επανομής 2-1

Εθνικός Φιλιππιάδας – Κοζάνη 3-1

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας – Τύρναβος 2-0

Ζάκυνθος-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1

Δόξα Κρανούλας – Νίκη Βόλου 1-0

Ρεπό: Καλλονή

Δεν υπάρχουν σχόλια: