Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

«Τσιμουδιά» για Τόρες

Ο Άγκερ είναι έτοιμος σωματικά και ψυχικά και έχει αρχίσει να θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι αγωνίζεται στη θέση του και στον νέο προπονητή.
Ο Ντάνιελ Άγκερ τονίζει την εμπιστοσύνη του και τη χαρά του για την έλευση Νταγκλίς, ενώ ρίχνει τις σπόντες του για τη διαχείριση του υλικού από τον Χόγκσον. Όσο για την Τσέλσι και τον Τόρες που αντιμετωπίζουν οι «Κόκκινοι» την Κυριακή; Μπορεί να περιμένει μέχρι… το μεσημέρι.
«Το πρόβλημά μου είναι ότι τους τελευταίους έξι μήνες έχω χάσει τη θέση μου στην αρχική σύνθεση λόγω τραυματισμών. Τους πρώτους δύο μήνες έπαιζα στη θέση του αριστερού μπακ, όταν ήμουν καλά στην υγεία μου, και πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να αποδώσω σε αυτή τη θέση. Η θέση μου δεν είναι εκεί.
Mετά από αυτό τραυματίστηκα και προσπαθούσα να προλάβω τους υπόλοιπους, και αυτό ήταν δύσκολο. Τώρα όμως είμαι καλά και αγωνίζομαι κανονικά, οπότε αυτό είναι κάτι καλό για μένα», τονίζει ο Άγκερ.
Ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους την πρωτοχρονιά και πλέον «ξέρει τι θέλει το σώμα του»: Έχω μάθει τη ζητά το σώμα μου και καταλαβαίνω καλύτερα πλέον τον οργανισμό μου. Πρέπει να ευχαριστιέμαι την ώρα που βρίσκομαι στο χορτάρι και να παίζω συχνά κάνοντας ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Όχι να μπαινοβγαίνω και να μην αγωνίζομαι στην θέση μου».
Ο 26χρονος άσος εκθειάζει τη δουλειά που γίνεται υπό τις οδηγίες του Κένι Νταγκλίς και θεωρεί ότι οι επιτυχίες απέναντι στους «Λύκους», τη Φούλαμ και την Στόουκ αντικατοπτρίζει τη δουλειά που γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες.
«Ο Κένι ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή. Είναι πάντα δύσκολο να αναλάβεις μία ομάδα που παλεύει για την επιβίωσή της , όμως νομίζω ότι έχουμε αρχίσει και παίζουμε καλύτερα.
Σίγουρα έχει ανεβάσει την ομάδα και το πνεύμα των παικτών και πρέπει να του αποδώσουμε τα εύσημα, όπως και στον Στιβ Κλάρκ. Έχουμε κάνει αυτές τις νίκες στη σειρά και έχουμε αρχίσει να επανακτούμε την αυτοπεποίθησή μας ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Άγκερ και οι συμπαίκτες του αντιμετωπίζουν σήμερα το μεσημέρι την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και τον πρώην συμπαίκτη τους Φερνάντο Τόρες ψάχνοντας για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη. Ο ‘Αγκερ όμως δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι για αυτό το ματς, ούτε για τον πρώην συμπαίκτη του.
  



    

Δεν υπάρχουν σχόλια: