Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Θέλει να μείνει πρώτος ο ΠΑΟΚ!!

Έτοιμος για την μεγάλη μάχη είναι ο ΠΑΟΚ προκειμένου διατηρηθεί στην πρώτη θέση στην διαδικασία των πλειη οφ και της κατάκτησης μιας θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσαμπιονς Λίγκ.

Η ομάδα  του Δικεφάλου  αναμένεται να έχει διαφοροποιήσεις από την ενδεκάδα που είχε παραταχτεί στον προηγούμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.  Δεδομένη είναι η απουσία του  Ίβιτς με τον Φωτάκη να παίρνει την θέση του στο αρχικό σχήμα.

Μέχρι την τελευταία στιγμή στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ θα περιμένουν τον Βιεϊρίνια με τον πορτογάλο να έχει ενοχλήσεις μετά την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό. Ο Μάκης Χάβος περιμένει να μάθει αν θα μπορέσει να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας και σε διαφορετική περίπτωση θα προτιμήσει έναν εκ των Ελ Ζαρ και Κουτσιανικούλη.
Ο Κοντρέρας θεωρείται και αυτός αμφίβολος αλλά οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι περισσότερες . Αν τελικά δεν παίξει ο Μαλεζάς θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Ο Μάκης Χάβος θα παρατάξει την ομάδα με την γνωστή συνταγή έχοντας τερματοφύλακα  τον Χαλκιά και στο κέντρο της άμυνας Κοντρερας (Μαλεζας) και Τσιρίλο. Στην δεξιά πλευρά θα βρεθεί ο Ετο και αριστερά ο Λίνο. Στην μεσαία γραμμή θα είναι ο Γκαρσία με τον Βιτόλο προκειμένου  να κρατήσουν κοντά τις γραμμές της ομάδας. Ο Φωτάκης θα βρεθεί μπροστά τους με τον Σαλπιγγίδη δεξιά και τον Βιεϊρίνια ( Ελ Ζαρ) αριστερά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μουσλίμοβιτς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: