Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ντανίλο Περέιρα: «Θέλω να μείνω στον Άρη»

Ο κύκλος του Ντανίλο Περέϊρα στον Άρη, ουσιαστικά, έκλεισε. Η φυγή του Πορτογάλου από τη Θεσσαλονίκη σήμανε και την λήξη του δανεισμού του από την Πάρμα. Αποκτήθηκε τον Γενάρη από τον Ιταλικό σύλλογο για ένα εξάμηνο και από τη στιγμή που οι επίσημες υποχρεώσεις του Άρη έχουν ολοκληρωθεί, απευθείας λήγει και η συνεργασία. Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε όμως το γεγονός, στα τέλη του Ιούνη που η ομάδα του Άρη θα συναντηθεί για πρώτη φορά ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, να ξανά δούμε τον Ντανίλο Περέϊρα στα κιτρινόμαυρα.
Ο 20χρονος μέσος, μετά το φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη, επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης προκειμένου να πάρει ό,τι χρειαζότανε για το ταξίδι του στην Ιταλία. Εκεί είχε μία συνομιλία με τον πρόεδρος των κιτρίνων, τον Θανάση Αθανασιάδη και με κάποιους ακόμη συνεργάτες του.
«Θέλω να μείνω στον Άρη. Είμαι πολύ καλά εδώ. Σε αυτό το εξάμηνο στη Θεσσαλονίκη πήρα πολλές ευκαιρίες. Μακάρι να βρεθεί λύση και να επιστρέψω σε λίγους μήνες πίσω για να ξεκινήσω προετοιμασία με τον Άρη», είπε ο Ντανίλο Περέϊρα στους ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης. Λόγια που εκφράζουν μια… τρελή επιθυμία για παραμονή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Λόγια που αποδεικνύουν ότι ο Πορτογάλος μέσος, σε αυτούς τους έξι μήνες στον Άρη, ήταν… καλά. «Αναγεννήθηκε» ποδοσφαιρικά και πήρε όσες ευκαιρίες δεν είχε πάρει σε όλες τις προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε.
Η κατάσταση ωστόσο δεν είναι εύκολη. Η Πάρμα είναι αυτή που έχει τα δικαιώματα του παίκτη και αυτή που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο μέλλον του. Φυσικά και η επιθυμία του Ντανίλο να μείνει στον Άρη θα πρέπει να μεταφραστεί σε… πιέσεις του ίδιου προς τους ανθρώπους της Πάρμα. Ο υψηλόσωμος μέσος τις επόμενες μέρες θα είναι στην Ιταλία ξεκινώντας μια σειρά επαφών με την ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: