Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Γκολ μετά από 150 ημέρες ο Τσιτσαρίτο!! (video)

Τέλος σε μία ξηρασία στο σκοράρισμα που είχε διάρκεια τεσσάρων και πλέον μηνών έβαλε ο Χαβιέ Ερνάντεζ στο νικηφόρο 1-0 του Μεξικό επί της  Ισημερινού στο Λος Άντζελες.
Ο 26χρονος επιθετικός που φέτος αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης ως δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε στο 14ο λεπτό το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης δίνοντας τη νίκη στους «τρικολόρ».
Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ είτε με την εθνική ομάδα ης χώρας του  είτε με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου από τις 12 του περασμένου Νοέμβρη όταν είχε σκοράρει για τελευταία φορά στην αναμέτρηση των  την πρώτη στο φιλικό με την Ολλανδία στο Άμστερνταμ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πιο πρόσφατο του γκολ με τους Μαδριλένους είναι στις 29 Οκτωβρίου του 2014 όταν είχε βρει δίκτυα στο Κύπελλο Ισπανίας κόντρα στη μικρούλα Κορνέλα.
Και το σημερινό στου στο «LA Memorial Coliseum» ήταν το πρώτο του έπειτα από ακριβώς 150 ημερολογιακές ημέρες και 39ο με την εθνική του Μεξικό που τον φέρνει στην 2η θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών μαζί με τον Γκουατεμόχ Μπλάνκο ενώ επτά παραπάνω από τους δύο έχει ο Χάρεντ Μποργκέτι.




*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: