Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ρούνεϊ: «Οι αντίπαλοι αρχίζουν και ανησυχούν...»

Σε ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά με πολλά περιθώρια βελτίωσης, βρίσκεται αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα της Αγγλίας, σύμφωνα με τον Γουέιν Ρούνεϊ, που υποστήριξε ότι με τον τρόπο που παίζουν πλέον τα «τρία λιοντάρια», έχουν αρχίσει και κάνουν κάθε αντίπαλη ομάδα να ανησυχεί όταν βρίσκεται απέναντί τους!  
Ο αρχηγός του αντιποσωπευτικού συγκροτήματος της Αγγλίας αλλά και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφέρθηκε στη βελτίωση και την πολύ διαφορετική εικόνα – σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια – που παρουσιάζει η ομάδα του Ρόι Χότζον.
Τα «τρία λιοντάρια» μετρούν εφτά σερί νίκες στα τελευταία τους παιχνίδια, προετοιμάζονται για το φιλικό της Τρίτης απέναντι στην Ιταλία και ο Ρούνεϊ θέλησε να τονίσει ότι πλέον, οι αντίπαλες ομάδες αισθάνονται ανήσυχες όταν ξέρουν ότι θα κοντραριστούν με τους Άγγλους!
«Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας μιλήσαμε όλοι μαζί και είπαμε ότι θα χρειαστεί χρόνος και δουλειά για να γίνουμε καλύτεροι. Φαίνεται όμως μέσα στο γήπεδο και από τα τελευταία μας αποτελέσματα ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, όμως πορευόμαστε σωστά. Δεν λέω ότι μας ικανοποιεί αυτό το επίπεδο γιατί μπορούμε πολύ καλύτερα και στόχος μας είναι να το δείξουμε αυτό στα τελικά του Euro 2016. Όταν χάνουμε τη μπάλα, τρέχουμε κατευθείαν και πιέζουμε για να την πάρουμε πίσω. Έχουμε ταχύτητα και χτυπάμε πολλέ φορές στις αντεπιθέσεις. Οι αντίπαλοί μας έχουν αρχίσει και ανησυχούν όταν παίζουν εναντίον μας...» ήταν τα λόγια του Ρούνεϊ. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: