Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Μια συγκυριακή, άδικη ισοπαλία!!

Γράφει ο Στράτος Παζούλης
Άλλη μια ισοπαλία για τον Ηρακλή, η οποία κάτω από τις συνθήκες διεξαγωγής του παιχνιδιού μπορεί να περιγραφεί με τη γνωστή επωδό «ευτυχώς». Οι κυανόλευκοι με το που πάτησαν στον αγωνιστικό χώρο κατάλαβαν πως δε θα τη βγάλουν καθαρή, καθότι η αθλητική ταυτότητά τους έγραφε μόνο ποδοσφαιριστής και όχι θαλασσίου σκιέρ ή οποιαδήποτε ιδιότητα τέλος πάντων η οπαία είχε σχέση με τον …υγρό στίβου.

Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρις ότου αποδώσει το ..φροντιστήριο που κάνανε προς εκμάθηση α) των διαστάσεων του γηπέδου και β) των υδάτινων παγίδων και της λασπουριάς, αναλωνόταν περισσότερο σε αναγνωριστικές ασκήσεις, χωρίς όμως και να είναι της πλάκας που λένε. Και τούτο διότι καλύτερος του αντιπάλου του, δημιούργησε ευκαιρίες, όχι πάντως κλασικές. Στο Β΄ μέρος όμως ο Ηρακλής πήρε τα ηνία του αγώνα, αλλά όπως συμβαίνει τελευταία, όταν δέχεται γκολ από το πουθενά, πάντα κάτι θα φταίει. Ο Χουάντερσιν πραγματοποίησε και πάλι μια άστοχη απόκρουση στη συνέχεια στραβοπάτησε με αποτέλεσμα η κεφαλιά του Πάτο να βρει δίχτυα.

Στο 63’ πέρασε στο παιχνίδι ο Γιάννης Λουκίνας, ο οποίος στο 77’ και βρήκε τη …σκιά του  για δέκατη φορά φέτος φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια , έπειτα από ασίστ του Περόνε. Ο ανικανοποίητος Νίκος Παπαδόπουλος πριν το γκολ είχε ρίξει στο παιχνίδι όποιος επιθετικό διέθετε και από τη συγκεκριμένη κίνηση του, όχι μόνο προήλθε η ισοφάριση, αλλά ταυτόχρονα «αγκάλιασε» τη νίκη, χωρίς όμως , της ακατάδεχτης, να της κλέψει και …φιλάκι..

Διότι τόσο ο Ρομάνο με εντυπωσιακό ψαλίδι στο 83’ όσο και ο Πασάς στο 85’ έχασαν κλασσικές ευκαιρίες για να νικήσουν τον Βοσνιάδη, ο οποίος στην δεύτερη περίπτωση έκανε την απόκρουση του αγώνα. Τώρα πλέον έχει απέναντι του τη Λάρισα, η οποία στο Καυτανζόγλειο θα έρθει για να δώσει τα ρέστα της, καθώς με νίκη αρπάζει τη μπουκιά από το στόμα της Λαμίας, η οποία δεν είναι άλλη από την τρίτη θέση στα πλέι-οφ.

Εξυπακούεται όμως ότι ο Ηρακλής αν θέλει να έχει το αβαντάζ των τριών βαθμών από τους υπολοίπους, δεν χρειάζεται να χολοσκά για το τι θα επιδιώξει η ΑΕΛ, αλλά ο ίδιος. Μέχρι τότε τα ξαναλέμε.

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: