Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ζούμε σπάνιες μέρες στον ΠΑΟΚ!!

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Ξαφνικά, ο Ιβάν Σαββίδης να πανηγυρίζει και να μην το κρύβει για τον Σύριζα. Ο Αποδυτηριάκιας γράφει στον SportDog... «Ευχαριστώ την κυβέρνηση γι' αυτό που έκανε» δήλωσε φόρα παρτίδα την κυβέρνηση ο ομογενής επιχειρηματίας. «Με την τροποποίηση του άρθρου τάδε, της παραγράφου δείνα, του νόμου με τον αριθμό ψάξε βρες ανοίγει ο δρόμος για έναν ισχυρό, αυτάρκη και αυτόνομο ΠΑΟΚ».
Είμαστε ευτυχείς διότι ζούμε σε σπάνιες ημέρες. Ένας μεγαλομέτοχος μας πληροφορεί ότι έγινε ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας που μέχρι σήμερα δεν ήταν αυτόνομη, αυτάρκης και ισχυρή. Κι όλα αυτά θα γίνουν επειδή ο ελληνικός λαός ψήφισε τον Σύριζα. Τι άλλο θα ακούσουμε.
Τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, που δεν ήταν αυτόνομος και αυτάρκης, επί Ιβάν Σαββίδη ξοδεύτηκαν του κόσμου τα λεφτά ΧΩΡΙΣ στοιχειώδη φροντίδα για να γίνει ομάδα. Εβδομήντα, συγκεκριμένα 68 τον αριθμό, παίκτες φόρεσαν τη φανέλλα του ΠΑΟΚ επί ιδιοκτησίας κι όχι αυτονομίας Σαββίδη.
Πώς να έκτιζε αξιόπιστη ομάδα ο ΠΑΟΚ χωρίς να στήσει πρώτα τον κορμό, τον σκελετό της ενδεκάδας. Και πώς να φτιάξει τις βάσεις της ομάδας όταν μπαινοβγαίνουν παίκτες στην Τούμπα, με επιλογές αβασάνιστες και με αρκετούς δανεικούς;
Τέλος πάντων, όλα μπαίνουν σ' ένα δρόμο στον ΠΑΟΚ. Αν ο Σύριζα είχε κερδίσει τις εκλογές του 2012 δεν θα είχαν χαθεί τρία χρόνια. Ο Σαββίδης πλέον θα ηγείται του ανεξάρτητου και αυτόνομου ΠΑΟΚ. Αρκεί, όμως, να ζητήσει ένα ακόμα ρουσφέτι από την κυβέρνηση. Κάποιο στέλεχος του Σύριζα να στείλει ο Τσίπρας να γίνει πρόεδρος στην ομάδα. Όχι από την συνιστώσα του Λαφαζάνη. Δεν ξέρουν μπάλλα αυτοί.

ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΗ κυνηγάει να αποκτήσει και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Ο καλύτερος παίκτης της Ξάνθης είναι ο 20χρονος Δημήτρης Γούτας. Ένας σέντερμπακ αξίας που άμα λάχει σκοράρει κιόλας. Την Δευτέρα στο Περιστέρι τέσσερις «κατάσκοποι» από το εξωτερικό θα κουσουμάρουν τον παίκτη στο παιχνίδι της εθνικής Ελπίδων με την Κροατία.
Υπ' όψιν ότι ο Γούτας δύο χρόνια πριν λήξει το συμβόλαιό του το ανανέωσε για ακόμα 5 χρόνια με την Σκόντα πριν από δύο μήνες. Η τιμή του κοστολογείται γύρω στο 1,5 εκ. ευρώ από τον Χρήστο Πανόπουλο, μεγαλομέτοχο της Σκόντα Ξάνθη.
Ήδη, Ολυμπιακός και ΑΕΚ «ανεπίσημα» έδειξαν το ενδιαφέρον τους για τον Γούτα στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ Ξάνθη. Ο ποδοσφαιριστής, βέβαια, παραχωρείται. Εδώ και 25 χρόνια ο Πανόπουλος ποτέ και για κανέναν ποδοσφαιριστή δεν είπε «Όχι» αρκεί να δεχθεί πρόταση ικανοποιητική.
Αν, τελικά, φύγει από την Ξάνθη ο Γούτας πού θα καταλήξει; Στο εξωτερικό ή, στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: