Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ξανά θετικός ο Σάντσεθ!

Για τουλάχιστον τρεις ώρες είχαν συζήτησαν ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος με τον Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος δείχνει να αλλάζει άποψη και τελικά να απαντάει θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού.

Ξανά θετικός ο Σάντσεθ

Ενώ οι «πράσινοι» έδειχναν να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Καταλανού παίκτη, εκείνος παρουσιάστηκε σκεπτικός για την επιλογή του.

Για αυτό τον λόγο υπήρξε αναβολή στην άφιξή του, η οποία επρόκειτο να γίνει εντός της εβδομάδας. Εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους υπαλλήλους του συλλόγου, η διοίκηση του «τριφυλλιού» - μέσω των Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολου – έδωσε όλες τις εγγυήσεις που ζητούσε ο 29χρονος στόπερ και του ξεκαθάρισαν πως δεν συντρέχει καμία ανησυχία για το οικονομικό.

Στην τρίωρη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές στην Ισπανία η μεγαλύτερη διάρκεια της κουβέντας έγινε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, χωρίς να του ωραιοποιήσουν τα πράγματα, αλλά εκείνος δεν πρέπει να φοβάται τίποτα.

«Δεν το έχει κάνει άλλη ομάδα αυτό για εμένα και το εκτιμώ», είπε ο Σάντσεθ στους δύο παράγοντες του συλλόγου και όλα δείχνουν πως η κατάσταση βρίσκεται ξανά σε καλό δρόμο και ίσως σημειωθούν εξελίξεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: