Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

«Να ξεχάσουμε ό,τι έγινε πέρσι»

Να αφήσουμε στο παρελθόν ό,τι έγινε στην περσινή σεζόν κάλεσε τους πάντες στον ΠΑΟΚ ο Ρικάρντο Κόστα κατά την αναχώρηση της ομάδας για την προετοιμασία της.

«Να ξεχάσουμε ό,τι έγινε πέρσι»
«Είναι μια νέα σεζόν, μια νέα αρχή με νέο προπονητή. Πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή για να παλέψουμε όπως μπορούμε προκειμένου να ανταγωνιστούμε για τον τίτλο και να έχουμε επιτυχίες», ανέφερε ο Ρικάρντο Κόστα κατά την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

«Ξεκινήσαμε νωρίς και προπονούμαστε ήδη σκληρά. Έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας στην Ολλανδία προκειμένου να δουλέψουμε έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια της Ευρώπης», υποστήριξε ο πορτογάλος άσος ο οποίος στάθηκε στις διαφορές που υπάρχουν με την περσινή σεζόν.

«Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε πέρσι. Ανήκει στο παρελθόν. Ξεκινούμε μια καινούργια σεζόν και πρέπει να έχουμε την σωστή φιλοσοφία που χρειάζεται ο σύλλογο», υποστήριξε.

Ο Ντα Κόστα ανέφερε και στο γεγονός ότι ο ίδιος μετέχει από την αρχή στην προετοιμασία…

«Είναι πολύ διαφορετική κατάσταση σε σχέση με πέρσι. Μπορεί να ήταν λίγες οι διακοπές, όμως, τώρα ξεκινώ μαζί με την ομάδα. Έχω την ψυχολογία που χρειάζεται και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει κάτι σημαντικό».

Η αποστολή θα προσγειωθεί στο Ντίσελντορφ και από εκεί οδικώς θα ταξιδέψει η αποστολή στο Ντόορβερθ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: