Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Παραίτηση Σιγάλα από το ΣΕΦ!!

Ο Γιώργος Σιγάλας ενημέρωσε μέσω επιστολής για την παραίτηση του από τη θέση του συντονιστή διευθυντή στο ΣΕΦ.
Αναλυτικά:
“Κύριε Υπουργέ,
Με την κάτωθι και γνωρίζοντας την επικείμενη διαδικασία αντικατάστασης θα ήθελα να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Συντονιστή Διευθυντή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Η συγκεκριμένη στιγμή επιλέχτηκε όντας βέβαιος ότι το Στάδιο θα μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του με την παρουσία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Προσωπικά πιστεύω ότι στα δυόμιση χρόνια παρουσίας μου στη θέση του Αναπληρωτή και μετέπειτα Συντονιστή Διευθυντή μπορέσαμε και κρατήσαμε το Στάδιο σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών σε συνεργασία με τους εκάστοτε Προέδρους και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Σταδίου και κυρίως με όλους τους εργαζόμενους.
Μπορέσαμε να απομακρύνουμε κατά επανάληψη τους όποιους φόβους των εργαζομένων μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας εκτελώντας απρόσκοπτα το έργο τους.
Μπορέσαμε και προετοιμάσαμε και καταθέσαμε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο τους προβληματισμούς και τις ανάγκες που προκύπτουν απ’ τα τόσα χρόνια λειτουργίας του Σταδίου αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης χρήσης και εσόδων.
Κυρίως όμως για πρώτη φορά στα χρονικά μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε τη λειτουργία του Σταδίου για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του 2015 (πιθανών και όλο το 2015 με τη δέουσα προσοχή) χωρίς καμία επιβάρυνση για τον κρατικό προϋπολογισμό.
Το Στάδιο καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της πρώτης σελίδας της παρουσίας της χώρας μας στη σύγχρονη παγκόσμια αθλητική ιστορία.
Είμαι ευγνώμων για την τιμή και την ευκαιρία που είχα να υπηρετήσω έναν χώρο μέσα στον οποίο έχουν γραφτεί και κεφάλαια της δικής μου αθλητικής ιστορίας”.
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: