Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Συμβουλές Σάντος στη Χιλή για τον τελικό!!

Ως ο μόνος προπονητής που νίκησε την Αργεντινή απ' το Νοέμβριο του 2014, ο Φερνάντο Σάντος συμβουλεύει τη Χιλή ενόψει του τελικού του Copa America.
H «αλμπισελέστε» είχε γνωρίσει την ήττα απ'τη «Selecção» με 1-0 σε επίσημο φιλικό, έκτοτε όμως και για 8 αγώνες αγνοεί το αρνητικό αποτέλεσμα. Μόνος αγώνας μάλιστα που δεν κέρδισε ήταν αυτός στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, όταν αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με την Παραγουάη.
ADVERTISEMENT
Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας ρωτήθηκε από την εφημερίδα «El Mercurio» για το τι πρέπει να προσέξει η Χιλή κόντρα στην ομάδα του Μέσι: «Η Αργεντινή είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Για να την κερδίσει κανείς πρέπει να κάνει το τέλειο παιγνίδι και, φυσικά, να είναι τυχερός».
Αναφορικά με τα σημεία - «κλειδιά»: «Θέλει προσοχή ο Μέσι, δεν γίνεται να τον μαρκάρει κανείς μόνο με έναν παίκτη, το μόνο που αποκτά έτσι είναι προβλήματα. Είναι προτιμότερη μια άμυνα ζώνης. Πρέπει να περιορίσεις τις ευκαιρίες που θα έχει να πάρει τη μπάλα».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: