Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

"Θέλω να βάλω πολλά γκολ"

Τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου σαν παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε την Παρασκευή (26/6) ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος σε σχετική ερώτηση, είπε πως θέλει να πετύχει πολλά γκολ, όχι μόνο κόντρα στον Ολυμπιακό. Επίσης δήλωσε εντυπωσιασμένος από την υποδοχή των οπαδών και τόνισε πως είναι ακόμα πιο αποφασισμένος να πετύχει στη νέα του ομάδα. Αυτό που υποσχέθηκε πάντως είναι οτι θα βάψει τα μαλλιά του πράσινα!





"Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τον κόσμο είναι οι καλύτερες. Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Τους ευχαριστώ πολύ και με τον τρόπο τους με έκαναν ακόμα πιο αποφασισμένο να πετύχω. Για το πρώτο μου ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα θα βάψω τα μαλλιά μου πράσινα. ", είπε αρχικά ο γάλλος φορ.

Για το τι έχει να υποσχεθεί στον κόσμο της ομάδας, τόνισε: "Υπόσχομαι να δουλέψω, στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να δίνεις υποσχέσεις".

Για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό πρωτάθλημα, ανέφερε: "Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν το γνωρίζω πολύ καλά. Εχω παίξει αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό όταν ήμουν στην Οσέρ, αλλά και με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή και δυνατή ομάδα και γνωρίζω τους Καραγκούνη και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, που είναι πολύ καλοί παίκτες. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός πήρε φέτος το πρωτάθλημα.

Θέλουμε να παίξουμε στο Champions League. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που παίζει σχεδόν συνέχεια στο Champions League. Oλοι οι άνθρωποι της ομάδας, οι φίλαθλοι, πιστεύουμε ότι είμαστε αρκετά καλοί για να παίξουμε εκεί. Πιστεύω ότι ανήκουμε ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Οπότε δικαιούμαστε να παίξουμε στο Champions League"

Σε ερώτηση αν υπόσχεται να βάλει γκολ στον Ολυμπιακό, σχολίασε: "Δεν μπορώ να υποσχεθώ πως θα σκοράρω με τον Ολυμπιακό. Αυτό που θέλω είναι να βάζω γκολ σε κάθε ματς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: