Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Ψιθυροι......................

  • Στο κότερο του Νικόλα Πατέρα δείπνησε την Παρασκευή (26/6) η οικογένεια Σισέ, η οποία θα αναχωρήσει για το Μάντσεστερ την Κυριακή (28/6)

  • "Βράζουν" με τον Σταύρο Λαμπράκη οι ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Εργοτέλη, γιατί ο γενικός αρχηγός των κρητικών τους έριξε σε μεγάλη... λούμπα με τον κροάτη Μάριο Ταντέγιεβιτς. Ο Λαμπράκης δήλωνε σε εφημερίδες και σε σταθμούς ότι "με τον Ταντέγεβιτς έχουμε συμφωνήσει και μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του". Ετσι έγραψαν όλοι σήμερα (26/6) στις εφημερίδες ότι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (25/6) ήρθε ο Ταντέγιεβιτς και εκτέθηκαν, αφού άλλος παίκτης αφίχθη στο Ηράκλειο, ο Ματέο Μπερτόσα, που ανακοινώθηκε κιόλας...
  • Μπάχαλο τα έχουν κάνει οι ιταλοί στον οργανωτικό τομέα στους Μεσογειακούς της Πεσκάρα. Οι περισσότερες ελληνικές αποστολές τα έχουν... χαμένα με αυτά που συνάντησαν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι έλληνες πυγμάχοι οι οποίοι την Παρασκευή (26/6) προπονήθηκαν στις... αλάνες ενός χωριού, δίπλα στην πόλη Αβεζάνο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες της πυγμαχίας, καθώς δεν πέρασε στη ώρα του το λεωφορείο για να τους μεταφέρει στο γυμναστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: