Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Νέα στο σήριαλ Βιτόλο

Σε τηλεφωνική σύνδεση με τον Βιτόλο ακούστηκαν τα παρακάτω : «Με συγχωρείτε για τον θόρυβο και την μουσική αλλά είμαι σ' ένα πάρτι», ήταν τα πρώτα λόγια του Βιτόλο, που το υπάρχον ρεπορτάζ τον θέλει να είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ. «Αυτήν την στιγμή είναι στο... χέρι της Ρασίνγκ το τι θα γίνει με το μέλλον μου. Για την ακρίβεια ο πρόεδρος της Ρασίνγκ Σανταντέρ είναι αυτός που θ' αποφασίσει. Αν μου πει Βιτόλο, γυρίζεις πίσω, τότε θα το κάνω μετά χαράς. Η προηγούμενη χρονιά στον Άρη ήταν για μένα πολύ καλή και δεν έχω κανένα πρόβλημα να γυρίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα και να παίξω με τον ΠΑΟΚ», υπογράμμισε στην συνέχεια ο παίκτης της Ρασίνγκ Σανταντέρ.

«Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως έχω έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την Ρασίνγκ. Όταν έχεις συμβόλαιο με μία ομάδα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Πιστεύω ότι θα μιλήσω ξανά με τον πρόεδρο και θα δούμε αν θα γίνει κάτι. Προς το παρόν γνωρίζω πως θα κάνω προετοιμασία με την ομάδα, όπου ανήκω», ανέφερε στην συνέχεια ο Βιτόλο. Μάλιστα ο παίκτης της Ρασίνγκ μας επισήμανε πως προσπαθεί να μαθαίνει το τι ακούγεται και το τι γράφεται γι' αυτόν στην Ελλάδα.

1 σχόλιο:

Κωστας είπε...

Λεει αυτα που πρεπει..η Σανταντερ ουτε θελει να σκεφτεται πως θα μεινει..Ειναι φως φαναρι πως ο παικτης θα μεινει ελυθερος και απλα καποιοι(γνωστοι) καθυστερουν την μεταγραφη..Αλλα οτι και να κανουν δε χαλαει,..Θα γινουν σποτακι...
Καημενε γειτονα