Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Κοιτάζει Μούχα ο Αρης


Ο Γιάν Μούχα Ο 27χρονος γκολκίπερ Γιάν Μούχα από την Πολωνία εξετάζεται από τους "κίτρινους". Αγωνίζεται τα τρία τελευταία χρόνια στην Λέγκια Βαρσοβίας και την σεζόν που πέρασε αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της σε δημοψήφισμα που έγινε μεταξύ των οπαδών του συλλόγου. Καθιερώθηκε κάτω από τα γκολπόστ της πολωνικής ομάδας την τελευταία δεκαετία, όταν και παραχωρήθηκε στην Αρσεναλ ο Λούκας Φαμπιάνσκι, που μέχρι τότε κατείχε τη θέση του βασικού τερματοφύλακα. Ο Μούχα έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Σλοβακίας στις 19 Νοεμβρίου 2008 και έκτοτε έχει καταγράψει άλλες έξι συμμετοχές με το εθνόσημο.

Ο Μούχα δεσμεύεται με ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου από την Λέγκια. Ένα διαπραγματευτικό χαρτί για τον Άρη αποτελεί ο Πιότρ Βλοντάρτσικ που θα επαναπατριστεί, έπειτα από την μέτρια σεζόν που είχε με τον Άρη, που με τη σειρά του δεν τον συμπεριλαμβάνει στα αγωνιστικά πλάνα της νέας χρονιάς.

Η Νασιονάλ Μοντεβιδέο, προκειμένου να ενισχυθεί στην προσπάθειά της να διεκδικήσει το φετινό Λιμπερταδόρες, ζητά τον Σεμπαστιάν Αμπρέου από τον Άρη δανεικό, για τον δεύτερο ημιτελικό και τον τελικό του θεσμού.

Στον πρώτο ημιτελικό η Νασιονάλ έχασε 1-0 στην Αργεντινή από την Εστουντιάντες
"Δεν είναι κάτι σίγουρο, αλλά είναι πιθανό. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, θα κάνουμε ότι είναι δυνατό, καθώς ο παίκτης θέλει να έρθει", τονίζει ο διευθυντής του συλλόγου της Ουρουγουάης, Αλεχάντρο Μπάλμπι.

Αν τυχόν προκύψει συμφωνία ο Αμπρέου θα παίξει την ερχόμενη εβδομάδα στον επαναληπτικό στο Μοντεβιδέο και αν περάσουν οι Ουρουγουανοί θα αγωνιστεί και στον τελικό, αλλιώς θα αγωνιστεί μόνο σε ένα ματς.

Κάτι παρόμοιο έκανε και η Εστουντιάντες, η οποία πήρε τον Ρολάντο Σκιάβι από την Νιούελς Ολντ Μπόις (αγωνίστηκε την Πέμπτη στον ημιτελικό), αν και την Κυριακή είχε παίξει για την Νιούελς στο πρωτάθλημα.

Ο Κριστιάν Νασούτι θα ταξιδέψει από το Μπουένος αιρες στην Ρώμη και από κει το πρωί της Δευτέρας για Θεσσαλονίκη. Στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" θα αφιχθεί στις 12:15.

Το απόγευμα της Κυριακής θα φτάσει στην Θεσσαλονίκη ο Iαν Ντέιλι.
Οι δύο ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν επίσημα από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του "Κλεάνθης Βικελίδης".

1 σχόλιο:

tsitum είπε...

ΣΤΕΛΙΟ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ Χ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ Φ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΑΡΕΝΑ ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΜΟΥΦΑ