Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Μ.Γιουνάιτεντ: Το 2010 ο Χάργκριβς


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Οι φόβοι των ανθρώπων της Γιουνάιτεντ επαληθεύονται. Μετά από τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Όουεν Χάργκριβς, διαπιστώθηκε πως το πρόβλημα στο γόνατο του είναι κατά πολύ μεγαλύτερο και δεν θα είναι σε θέση να προπονηθεί μέχρι το Δεκέμβριο. Έτσι, μετά και από αυτή την εξέλιξη, ο Άγγλος μέσος δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς μέσα στο 2009, με αποτέλεσμα να χάσει ακόμα μία σεζόν λόγω τραυματισμού.

Μάλιστα, πρόσφατα σε δηλώσεις του, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ήταν πιο αισιόδοξος εκτιμώντας πως από τον Σεπτέμβριο, ο Χάργκριβς θα επέστρεφε στις προπονήσεις και θα έπαιρνε μέχρι το πολύ το Νοέμβριο τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά.

Στο πλαίσιο του τουρνουά που θα διεξαχθεί αυτές τις ημέρες στο Μόναχο, ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» είπε σχετικά: «Ο Χάργκριβς δεν θα παίξει στα φιλικά γιατί βρίσκεται στην Αμερική για αποθεραπεία. Περιμέναμε πως θα επέστρεφε αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό και εμείς από την πλευρά μας δεν θέλουμε να τον πιέσουμε. Έχει υποβληθεί σε σοβαρές εγχειρήσεις και στα δύο γόνατα, κάτι που δεν είναι καθόλου αμελητέο. Είναι μικρός ακόμα και δεν πρέπει να τον πιέσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: