Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

AΠΟΕΛ: Θαυμασμός για τον κόσμο

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε στον χθεσινοβραδινό (29/7) αγώνα του με την Παρτιζάν ότι συνεχίζει απ’ εκεί που σταμάτησε πέρσι. Μια «δεμένη» ομάδα με υπομονή στο παιχνίδι της και πολλές άλλες μεγάλες αρετές. Ιδιαίτερα στο Β’ ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν (για την εποχή αυτή) εξαιρετική και δημιούργησε στους οπαδούς της μεγάλο ενθουσιασμό και προσδοκίες.


Η συμπεριφορά των οπαδών του ΑΠΟΕΛ ήταν πραγματικά άψογη. Οι 16.000 (κόπηκαν 15.882 εισιτήρια) φίλοι και οπαδοί του που κατέκλυσαν την κεντρική, την ανατολική και τη νότια κερκίδα, δημιούργησαν μια φανταστική, πολύ «καυτή» ατμόσφαιρα και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία των πρωταθλητών μας. Ακόμα και στα διαστήματα που ο ΑΠΟΕΛ προσπαθούσε να βρει ρυθμό, ο κόσμος του έδινε την ώθηση και τη δύναμη για να ξεπεράσει τον (πολύ καλό) εαυτό του.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Γιάννου Ιωάννου, του πιο στενού συνεργάτη του Γιοβάνοβιτς και μια από τις μεγαλύτερες δόξες του συλλόγου.

«Τόσα χρόνια στα γήπεδα δεν είχα ξαναζήσει τέτοια εμπειρία. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Ακόμα και οι αντίπαλοι μας έλεγαν πόσο μεγάλη εντύπωση τους έκανε ο κόσμος. Τους ευχαριστούμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Διονύση Χιώτη: «Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τον κόσμο. Ήταν φανταστικός. Μας έδωσε απίστευτη δύναμη. Με αυτούς τους οπαδούς στο πλευρό μας μπορούμε να κάνουμε πολύ μεγάλα πράγματα. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: