Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

«Φλερτάρουν» Τότεναμ και Τόνι

Στο πρόσωπο του Λούκα Τόνι βλέπει η Τότεναμ, τον σκόρερ που τόσο πολύ της έλειψε πέρυσι. Η κατώτερη των προσδοκιών προσφορά του Ρόμαν Παβλιουτσένκο, σε συνδυασμό με την «ανασφάλεια» που δημιουργεί στον Τόνι η άφιξη του Μάριο Γκόμεζ στη Μπάγερν, ίσως κάνουν τον Ιταλό φορ κάτοικο Λονδίνου.

Παρά την πρόσφατη δήλωση του Λούις Φαν Χάαλ ότι ο Τόνι συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του, ο Ιταλός επιθετικός, σύμφωνα με τα γερμανικά δημοσιεύματα, δεν αποτελεί προτεραιότητα για την επίθεση της Μπάγερν, μετά την απόκτηση του Μάριο Γκόμεζ.

Η εξέλιξη αυτή, όπως είναι λογικό, έφερε στο προσκήνιο αρκετούς συλλόγους που φάνηκαν πρόθυμοι να αποκτήσουν τον υψηλόσωμο φορ. Ωστόσο, η υποτιθέμενη μετακίνηση του τόσο στη Μίλαν, όσο και στη Φενέρμπαχτσέ δεν προχώρησε, με αποτέλεσμα να «ανοίξει» πλέον ο δρόμος για την Τότεναμ.

Οι Λονδρέζοι ψάχνουν απεγνωσμένα έναν επιθετικό που θα πετύχει τα γκολ που δεν προσέφερε πέρυσι ο Ρόμαν Παβλιουτσένκο και αναμφίβολα ο Τόνι αποτελεί μια ιδανική περίπτωση τέτοιου ποδοσφαιριστή. Πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση στο θέμα της Μπάγερν, από τις απαιτήσεις της οποίας θα κριθεί εν πολλοίς η τύχη της μεταγραφής. Επιμελεια Γιαννης Πεννος

Δεν υπάρχουν σχόλια: